Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]999 pingu po nowym patchu .

mcducen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.

Mam pewien problem . Po nowym patchu który dzisiaj bądź wczoraj wyszedł mam pewien problem. Gdy po wyborze postaci przechodzi do ładowania gry ping wskakuje na 999 po czym wywala i pisze ze Zostałeś rozłączony z PVP.NET (coś takiego nie pamiętam jak do naprawde pisało) . Reinstall nie pomógł , sterowniki najnowsze . Przed aktualizacją wszysco cacy działało lecz gdy wyszła next aktualizacja to powstał ten błąd . Próbowałem na laptopie i wszystko działa tylko na komputerze nie :// . Internet również działa bardzo dobrze . Nie wiem czego to wina . Jeśli jest ktoś kto może pomóc to był bym bardzo wdzięczny .

Parametry komputera:

Intel Core i5 3570k

Geforce 760gtx

4G RAM

Windows 7 64bit

(tyle chyba starczy)

Opublikowano

Mam ten sam problem. Niedawno jeszcze pingu nie było a teraz porażka... Od godzinki takie lagi się zaczęły. Internet normalnie chodzi bez zacin 8 MB jest a na LoLu porażka. Czy może być to spowodowane utrudnieniami od strony Riotu czy czymś innym?

Opublikowano

Na razie gra mi chodzi normalnie . Ping wynosi 54-60 . Raz na 10-15 minut mam takiego 5sekundowego laga a później już działa normalnie. :)

Opublikowano

Kiedy Wy zrozumiecie ze predkosc internetu nie ma nic do pingu. Sprawdzcie swój ping na www.pingtest.net Jak jest ok to pozostaje wam czekać bo to nie wasza wina.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Na razie gra mi chodzi normalnie . Ping wynosi 54-60 . Raz na 10-15 minut mam takiego 5sekundowego laga a później już działa normalnie. :)

Jeśli Ci coś skacze to polecam Ci ściągnięcie najnowszych sterów do karty sieciowej/kart WI-FI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...