Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2Fish Bot by Erpel

Frejus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna znowu zacząłem grać w metin2 [PL], podexpilem konto do 30lvl'u i chcialem troszke polowic rybek, zeby zarobic na dobre eq, jednak nie mam za duzo czasu na lowienie i szukałem bota, ktory lowilby ryby w kazdym miejscu. Kiedys byl taki m2fish bot by Erpel i lowil rybki w kazdym miejsu, odpowiednika tego bota nigdzie nie widze, i samego bota by Erpel takze nie ma na forum. Szukałem wiec w googlach i na youtubie, bo jak wiadomo youtube, to drugie zrodlo informacji zaraz po google ;D i znalazlem filmiki fish bota by Erpel z pazdziernika nawet listopada tego roku ale bot ten jest na metina2[RO]. i nie bylo tam instalki pod linkiem tylko folder zainstalowanego bota ;/ Jesli ma ktos linka do tego bota dla wersji [PL] lub innego bota, ktory jednak lowilby rybki w kazdym miejscu to prosilbym o info.

Oczywiscie nie obejdzie sie bez lajków ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...