Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor i karta graficzna do 1000zł

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżeli ktoś da radę to prosiłbym o złożenie procesora i karty abym chociaż mógł pograć w bf4 na średnio-wysokie ;D do 1000zł max więcej nie.

Opublikowano

Zasilacz i płyte chciałbym sobie już dokupić a na cały komputer to 1600zł max.. chodzi mi tylko o procek,karta,ram,zasilacz,płyte

Ponieważ teraz co mam w kompie to na pewno te nowsze rzeczy do niego nie wejdą ;d

Opublikowano

Niestety ładny zestaw niestety pod choinkę mama może wydać max 1000zł... są może jakieś jeszcze inne propozycje? chodzi mi na początek o karte i procesor pod choinke ;D aha i like dla cb ;)

Opublikowano

Niestety ładny zestaw niestety pod choinkę mama może wydać max 1000zł... są może jakieś jeszcze inne propozycje? chodzi mi na początek o karte i procesor pod choinke ;D aha i like dla cb ;)

Sorry, trochę źle zrozumiałem Twój post.

Dorzuć do tego, bo warto:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77043&s=78876&s=78634&s=60893&s=50391

Ale jeśli nie możesz dorzucić:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=69449&s=78876&s=78634&s=60893&s=50391

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Panie panie, ale wy się rozpędzacie. Ale jaka masz teraz płyte głowną? Oraz zasilacz podaj. Bo wnioskuje że chcesz to teraz włożyć do obecnego PC. Czego za pewne nie zrobisz.

graphic.png
Opublikowano

Nie na razie kupuję te wszystkie rzeczy i gdy kupię wszystkie podzespoły to wtedy dam do komputera.Ponieważ te co mam teraz to już sam wiem że mi nic nie wejdzie.Teraźniejsze podzespoły mam z 2007 roku...Ja na początek kupuję 650 ti i procesor położę gdzieś do szafy potem bd zbierał na zasilacz,płyte główną

Później najwyżej 8 gb ram. i będę wymieniał części wtedy w kompie np. wyciągnę płyte główną i wsadzę nową potem wyciągnę reszte tych starych dupereli i wsadzę nowe. A co do zasilacza to też go muszę wymienić bo ten z czarnej listy.

Opublikowano

Nie na razie kupuję te wszystkie rzeczy i gdy kupię wszystkie podzespoły to wtedy dam do komputera.Ponieważ te co mam teraz to już sam wiem że mi nic nie wejdzie.Teraźniejsze podzespoły mam z 2007 roku...Ja na początek kupuję 650 ti i procesor położę gdzieś do szafy potem bd zbierał na zasilacz,płyte główną

Później najwyżej 8 gb ram. i będę wymieniał części wtedy w kompie np. wyciągnę płyte główną i wsadzę nową potem wyciągnę reszte tych starych dupereli i wsadzę nowe. A co do zasilacza to też go muszę wymienić bo ten z czarnej listy.

Ceny później będą pewnie niższe. Nie warto kupować jak będzie leżeć ponad pół roku w szafie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Inaczej tego nie dam rady zrobić 2 rzeczy pod choinke i reszte sam kupić...

To weź pod choinkę coś tańszego, a kasę zostaw na później.

Możesz dostać pod choinkę jakiś film albo książkę za ok. 30-50zł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

to kasę będę zbierał 2-3 lata przez to..

@edit a komp już mi coś szwankuje.. ścina mi się teraz co jakiś czas że dziwne paski i kolory na monitorze i czasem restart jedynie pomoże ale zdarza się że nawet po restarcie po starcie systemu znowu się ścina

Opublikowano

Co to są te artefakty ?

aha i jak cos to przeinstalowałem sterowniki ale nadal się zacina dźwięk taki byr byr byr byr byr i tak ciągle a na ekranie zielone,czarne różnokolorowe paski kolory kropki itp..

Opublikowano

Oto screen z komórki jak to wygląda..

dodam iż różnie te 'artefakty' się pojawiają raz z takimi dziwnymi paskami i różno-kolorowymi kropkami a raz tak screen z mojego kompa:

Lekko niewyraźne zdj robione laptopem.. wystarczy się przyjrzeć

post-1028745-0-01703200-1387051896.png

post-1028745-0-15531600-1387051934.png

post-1028745-0-84407300-1387051949.png

@edit widać lekko takie dziwne krzywe niebieske kreski..Na pulpicie to tak wygląda tylko że na ikonach są jeszcze jakieś kropki wystarczy się przyjrzeć to można zauważyć..Komputer się wtedy ścina nic się nie da zrobić jedynie restart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...