Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się kupić Pagani Zonda Cinque?

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, opłaca się kupić Pagani Zonda Cinque? Słyszałem że jest dobra i widziałem. Może zrobią na święta jej upust 50% :D

Tak, jest to mocne auto, najlepsze na dragi, a na wyścigach też nie będzie odstawał - drugie auto w klasie S tuż za McLarenem F1.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Właśnie mi chodzi na trasy nie dragi :D

To tak jak napisałem, jeśli zrobisz je pod wyścigi będziesz musiał się przygotować na częste starcia z mocnym F1 ;)

Jeśli masz choć odrobinę skilla to poradzisz sobie w klasie S.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam ten samochód na 2 koncie. Powiem Ci, że warto jeżeli chcesz wygrywać. Ma kosmiczne nitro, świetne przyśpieszenie, fajne prowadzenie i spory v-max. Ale ja nie jestem zwolennikiem samochodów 800+ punktów osiągów. Wolę kupić Nissan Skyline R34 Nismo Z-Tune. Zawojuje w klasie A i może pokazać co potrafi ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Kupiłem ostatnio Cinque, pojeździłem nią trochę na singlu żeby się jej nauczyć i jeżeli nie trafiam na cheaterów to przeważnie wygrywam nawet z F1 ;) Tylko sporo nitra używam. Jest to auto uniwersalne, v-max, przyśpieszenie i prowadzenie jest super :P

Opublikowano

Auto bardzo mocne,nitro kosmiczne,świetne przyspieszenie i V-max,ale na zakrętach głównie będzie miało problemy z F1.Na prostej może dać radę.

Opublikowano

- Dobrze skręca

- Wyznacza się sporym v-maxem

- Bardzo estetycznie wygląda (zawiera 2 piękne bodykity i jako jeden z niewielu samochodów do klasy S kapitalnie wygląda z neonem ! ;)

- Nitro nawet bez wzmocnień jest rakietowe!

- Przyśpiesza bez zarzutów!

Czyli krótko mówiąc zrezygnowanie z zakupu tego autka , to grzech! :D Gorąco polecam.

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...