Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] YASUO OPłACA SIE?

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,postać ma trochę inny styl gry,szkoda tylko że nie ma jakiegoś konkretnego mechanizmu escape ale tak to postać jest mocna ;)

Opublikowano

Ludzie pisali, że jest to low postac poniewaz ma slaby DMG i jest papierowa wiec nie wiem komu wierzyć :>

x

Opublikowano

Bardziej jest papierowy i ma niski dmg na początku, później zyskuje siłę, ale żeby go wykorzystać w 100% trzeba mieć wyćwiczone palce na wbicie combo. Poza tym jego ult świetnie komponuje się z postaciami posiadającymi podrzut, czyli Malph czy też Janna.

Opublikowano

Grałem nim dzisiaj 4-5 rundek i powiem, że:

a) jest mocny

B) jest ciut papierowy, jak każdy mid

c) 4-5 rundek nie wystarczy aby go ogarnąć

d) idzie nim robić plejsy

e) świetne combo

f) trzeba być ogarniętym, żeby ogarnąć jego combo z ultem

g) TRZEBA MYŚLEĆ

h) świetny model itp.

i) łatwa farma

Opublikowano

mid póki co nie kupowałbym

silny jest dopiero w późnym mid game/late a i tak jest papierowy

jak dla mnie taki master lepszy

mozna grac jak dla mnie viable cos w stylu mastera, cc i go nie ma

­

Opublikowano

W early nie bądz "Try hard" ponieważ kończy się to dedem :) harrasuj z q (najlepiej tą trąbą a stakuj na minionach) a kiedy masz statikka to zaczyna się zabawa... dmg z d*** kryty częste e 0.1 cd na 5 lv a samo q ma cd mniejszy od q evelynn :) jeszcze jak ma sie dużo as ( z statikka + 5 lv q wystarczy by mieć 1,8cd na q) jak dla mnie się bardzo opłaca :) trundo go niestety ogarnąc pierwsze gry poszły mi masakrycznie....

Opublikowano

@Kulkaziom ja go ogarnołem już w pierwszej rundzie miałem odrazu staty 27/6/13 w drugiej podobnie

@Topic polecam na początku może nie robi dużo dmg ale potem to maszynka do zabijania extra kryty z pasywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...