Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Ekipy do stworzenia radia internetowego ! Ja wszystko sponsoruję !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, szukam ludzi do stworzenia radia internetowego. Mam na imię Kacper i mam 17 lat, osoby jakich szukam muszą się znać na stawianiu serwera na Shoutcos itp. Posiadam VPS na którym postawimy radio, kupię także domenę. Chętne osoby proszę pisać na PW. Przyjmę wszystkie propozycje współpracy.

Jeżeli nie ten dział to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to napisać.

Opublikowano

@up Panie Łukaszu, co chce pan osiągnąć wklejając tutaj ten link?

Pragnę zauważyć, że nie każdy twórca należy do ZAiKSu czy innego stowarzyszenia. Istnieje wiele twórców którzy działają niezależnie. A nawet udostępniają swoje utwory w bardzo niskich cenach, na sprzyjających licencjach.

gamedevmania.com

Opublikowano

Wystarczy znaleźć utwory które nie są na licencji ZAiKS i można działać i bez niej. A taka mała podpowiedź wszystkie zremixowane piosenki już nie obejmuje zaiks :)

Opublikowano

ale remixy nadal mają swoich autorów. I również są chronione prawami autorskimi. I tak trzeba uzyskać zgodę autora.

gamedevmania.com

Opublikowano

@up Panie Łukaszu, co chce pan osiągnąć wklejając tutaj ten link?

Pragnę zauważyć, że nie każdy twórca należy do ZAiKSu czy innego stowarzyszenia. Istnieje wiele twórców którzy działają niezależnie. A nawet udostępniają swoje utwory w bardzo niskich cenach, na sprzyjających licencjach.

Ktoś wyżej napisał o ZAiKS, po wypowiedzi autora wywnioskowałem, że nie wie o co chodzi, to z mojej uprzejmości podałem mu link. :)

Widzę, że u was z logiką coraz gorzej na tym forum... :/

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

ale remixy nadal mają swoich autorów. I również są chronione prawami autorskimi. I tak trzeba uzyskać zgodę autora.

Jeżeli nie są oni wpisani do ZAiKS to ich utwory można używać bez tejże licencji. Ona dotyczy tych wykonawców którzy do ZAiKS należą

Opublikowano

@up Nie jest to temat o tym czy można czy nie można używać. Ale wszystko co ktoś wykonał należy do tej osoby i bez jej zgody wykorzystywać tego nie można. Tak przynajmniej mówi polskie prawo w ustawie o prawach autorskich i prawach pokrewnych. Proszę się doszkolić.

gamedevmania.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...