Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer pvp co sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze robię serwer pvp i co sądzicie o tym żeby gracze mogli zarabiać przez zabicia.

Chodzi mi oto że jest ranking pvp i pisze ile kto zabił i po osiągnięciu przez gracza np 5000 zabić otrzyma doładowanie za 5zł do danej sieci

Opublikowano

Pomysł dość fajny, lecz musiałbyś wiele zainwestować. Wystarczy że gracze zaczną grać więcej czasu na serwerze, a uzyskają odpowiednią ilość monet

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Uu stary na inych serwerach 100 osob mam wiecej niz 5000 tysi policz to sobie 100 razy 5 = 500 doladowan dalbys to utrzymac ?

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

opcja fajna jeśli jesteś w stanie kupować dużo doładowań ;> ale takie oryginalne bardzo by to było i dobrze ;]

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Przyciągniesz gimbusów :D Będą siedzieć 24/7 by mieć te 5zł i non stop multi konta. Musisz regulamin zprecyzować, bo raczej nie kupisz kodu do australijskiej sieci :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Niestety pomysl lipny, wrzuce na dedyka kilkadziesiat botow beda sie zabijali nawzajem i kasa sama leci.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Uu stary na inych serwerach 100 osob mam wiecej niz 5000 tysi policz to sobie 100 razy 5 = 500 doladowan dalbys to utrzymac ?

Oczywiście napisałem dla przykładu 5000 i to bym włączył na czas świąt a później wyłączył.

I ile byś mi zaproponował zabić przez gracza by otrzymał doładowanie.

Niestety pomysl lipny, wrzuce na dedyka kilkadziesiat botow beda sie zabijali nawzajem i kasa sama leci.

Ale pomyśl są przeróżne zabezpieczenia i żaden bot nie wejdzie.

Opublikowano

@2up dla kolegi właśnie chodzi o to żeby ludzie mogli zgarnac realny hajs :). Zamiast doładowani lepsze byłyby psc :) A ogólnie pomysł fajny :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...