Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry na PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam od kilku jakiejś spoko gry, która by mnie wciągnęła i nie nudziła.

Znacie takowe? Wymagania jakie musi spełnić to :

- mieć rozbudowany świat, czyli np można kraść auta, podróżować z miasta do miasta itd.

- ciekawe misje, które nie polegają tylko na "dojedz, znajdź, zabij"

- w grze musi być współczesność tak więc nie podawajcie mi Mafii i Ojca Chrzestnego.

- grafika nie musi być jakaś ultra ale też nie za słaba

Gry jakie mam to Saint Row wszystkie części, Just Cause wszystkie części jakie wyszły, Sleeping dogs i jakieś pewnie jeszcze ale nie chce mi się szukać bo mam śmietnik w kompie.

Opublikowano

APB:Reloaded. Zawalista strzelanka, misje z graczami, możliwość robienia ubrań itp, 5(?) Dystryktów, itd.

Opublikowano

No dobra, ale czy w tych grach mogę kraść auta? bo chyba nie sądzę. Grałem w Skyrima i wiem, że tam co jedynie kradłem to żarcie z domów XDD.

Chcę coś na wzór GTA, a szukałem na gryonline i większość czeka na premierę.

Opublikowano

No dobra, ale czy w tych grach mogę kraść auta? bo chyba nie sądzę. Grałem w Skyrima i wiem, że tam co jedynie kradłem to żarcie z domów XDD.

Chcę coś na wzór GTA, a szukałem na gryonline i większość czeka na premierę.

Możesz auta SI kraść, w APB.

Opublikowano

Poszperałem po necie by zobaczyć jak wygląda ta gra APB:Reloaded i pobiera mi się coś o wadze ~4GB. Mam pytanie.. tam na stronach pisało OpenBeta itp. To będę mógł grać normalnie w tej grze singleplayer i multi bo nie rozumiem już tego.

Opublikowano

Poszperałem po necie by zobaczyć jak wygląda ta gra APB:Reloaded i pobiera mi się coś o wadze ~4GB. Mam pytanie.. tam na stronach pisało OpenBeta itp. To będę mógł grać normalnie w tej grze singleplayer i multi bo nie rozumiem już tego.

Już dawno nie ma bety.

Jest tylko Multi. Gra waży bodajże 6-8GB. Najlepiej pobrać na steamie, wg. mnie.

Opublikowano

Wiedźmin, The Elder Scrolls: Skyrim, Battlefield 4

Przeczytałbyś dokładnie, o co chodzi... Po pierwsze gra ma być nowoczesna, po drogie gdzie otwarty świat w BF4.

Poza tymi które były wymienione chyba nic się nie znajdzie, ale może LA Noire nie będzie za stare?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Polecam DayZ. Grafika bardzo ładna. Fabuły nie ma, ale za to masz otwarty gigantyczny świat. W którym musisz przetrwać wśród zombie i innych graczy. Masz samochody które musisz albo komuś ukraść lub sam znaleźć i naprawić (Odnaleźć części itd.) Gra dostarcza naprawdę wiele wrażeń i emocji. Co prawda DayZ nie jest samodzielną grą (jeszcze) lecz modem do army 2 & army 2 OA. Które można nabyć nawet za 4$. ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...