Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival + Frakcje] Serwer Frakcji Po Staremu ! [1.7.2/1.7.4] [WarZone] [50 Slotow] [ItemShop] [24/7]

lizus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Temat można oznaczyć jako spam.... to takie smutne jak hosting cie za przeproszeniem "opierdoli" z pieniędzy

Opublikowano

attachicon.gifLOGO.png

attachicon.gifo serwie.png

attachicon.gifInformacje O Serwerze.png

attachicon.gifNasz Team.png

attachicon.gifInformacje O Serwerze +.png

attachicon.gifInformacje O Dropie.png

IP: Warzone.dcon.pl

Strona: http://www.demon.keed.pl/

UWAGA START SERWERA DZISIAJ [2013.12.13] O 15:50 !.

Chyba bedziemy rywalizować ;> Bo start mojego serwera Survival Frakcje o 16:00 :)

@Topic

Mam nadzieje że nie będziemy sobie wchodzić w drogę, wejdę później zobaczyć co i jak ^^.

Opublikowano

Chyba bedziemy rywalizować ;> Bo start mojego serwera Survival Frakcje o 16:00 :)

@Topic

Mam nadzieje że nie będziemy sobie wchodzić w drogę, wejdę później zobaczyć co i jak ^^.

huh :) 10 min dzieli 2 serwery :>.

Opublikowano

ja pier... na którym grac? na tym co o 16 rusza czy ten co o 15 50 ??? nie wiem... zagram na tym co będzie plugin MCMMO i mniejszy spawn ;P

zachęć mnie do zagrania na waszym serwerze ;) duzo nie wymagam

nie można tego przyspieszyć ??? już na singlu budowałem zamek który będzie na waszym serwerze... a moja gildia będzie Elfy Desc: Jesteśmy Elfami a pod ziemia dom mamy:P...

Opublikowano

6 min :ppp

Ale za 3 dni rusza bardzo dobry serwer :) będą kłopoty 3 najlepsze serwery WOJNY FRAKCJI na mpc...

kiedy start ?? mam 15 50 :)

OMG o ktorej on rusza o 15 50 czy o 16 ??? bo mi nie dziala 7 min pozniej ... ide na tego co o 16 startuje...

Opublikowano

6 min :ppp

Ale za 3 dni rusza bardzo dobry serwer :) będą kłopoty 3 najlepsze serwery WOJNY FRAKCJI na mpc...

kiedy start ?? mam 15 50 :)

OMG o ktorej on rusza o 15 50 czy o 16 ??? bo mi nie dziala 7 min pozniej ... ide na tego co o 16 startuje...

czekałem za ignacym ale nieprzychodzi.. tak więc ON Można Wchodzić Na Serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...