Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Nowego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No gralem minute temu i wyskoczylo ze servery wylacza za 5 minut.. To wyszedlem i od razu tutaj pytam bo tez 1 raz slysze ze mialbyc update..

Nie bądź żyła :) Daj Like'a

Pasjonat
Opublikowano

To, że serwery wyłączają, tzn że przygotowywują się do uptade, który może być nawet za pare dni

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

aha..Albo moze na Hackerow.. Dzieki za odp.. Zobaczymy co to bedzie :P A na Walentynki kiedy update bedzie??

Pasjonat
Opublikowano

No w dzień walentynek. Pewnie tak jak w tamtym roku dadzą m16 różowe i medik boxy różowe. Licze na 5;p

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Miałeś racje, rzeczywiście jest uptade, tylko szkoda, że nie rano. Pograłbym se bez haków, a takot rano już mogą byćnowe;/

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

... Dobiłeś mnie :D Wyłanczanie serwerów i update co to ma wspólnego ? Tylko to że trzeba wyłączyć serwery żeby testować lub wgrać update raz na może 40 wyłączeń i już by dawno na tym forum noobki pozakładały co najmniej 3 tematy o tym ;p

@down nic nie donaszający post do tematu i obraza użytkownika ;p Ja nie wspomniałem wprost o tobie , ale teraz mogę o raporcie ;p Lecz nie chce mi się dla Ciebie marnować czasu :D

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Dla rozwiania wszelkich wątpliwości. Wgrywany jest właśnie event walentynkowy. Takowy polega na spędzeniu 20 rund w trybie "Siege War" za co zostajemy wynagrodzeni Medic Box'ami [7 dni] a także Topgun'em Camo [1 dzień]. Event trwa do 17 Lutego.

off

Opublikowano

Czyli Update a nie przygotowania?? Tak wlasnie myslalem ze to beda walentynki :P