Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hack do Dungeon Hunter 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje działającego hacka na nieskończoność gemów i kasy na Dungeon hunter 4 jest tego pełno na necie ale każdy z nich chce wypełniania ankiet i podania nr telefonu co jest raczej ściema czy ma ktoś może jakiś działający hack i sprawdzony i czy mógłby podesłać download ?

Z góry dzieki.

Opublikowano

Hack to nie wiem,ale moge ci podac link do strony gdzie pobierzesz zmodowana wersje gry.

Opublikowano

zmodowana wersie gry ?? to znaczy na czym to polega i czy można potem grac na multi z takim czymś ? jak możesz to podaj tego linka do tego moda i jak go zainstalować.

Opublikowano

Zrób kopie zapasową pliku z folderu DATA (SDCARD), następnie go usuń. Zainstaluj apk

Btw. 

Download:

http://www.keeplinks.me/p/ndzhcg00

Skan:

https://www.virustotal.com/en/file/6f06cf175556cd159aea272a9e59cc5ae48e976104459d6eb8c9e25877faae86/analysis/

Strona modyfikowanej apki (bezpośredni download etc.)

http://www.androidsbestgames.com/2013/09/dungeon-hunter-4-apk-data-latest.html

Co daje:

Dungeon Hunter 4 Apk + Data Latest Version 1.2.0 Mod Unlimited Golds + Diamonds Hack

53a4498fed5cd.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP

Mam pytanie. Wymagany jest jailbreak do tego? Nie ma jakieś innej możliwości aby zhackować te gemy bez jailbreaka, np bezpośrednio z komputera? Proszę o pomoc daje like.

Bardzo mi zależy na tym cheacie, najlepiej bez jailbreak i z poziomu komputera(podłączasz przez usb fona i działasz, coś takiego). Proszę o pomoc.

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

jeśli można to ponowie o jakiś trainer bo linki nie działają albo są płate :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Trainer? HAHAHHAHAHAHAHA WIĘKSZEJ BZDURY NIE WIDZIAŁEM. Zwykłe linki z ofertami... Nie zhackujesz tej gry :/

Jak ja lubie takich trolli jak Ty :) lol za takie nabijanie postów powinni dawać warny..

Generalnie rzecz biorąc większość trainerów jest do pobrania poprzez survey co nie każdego zadowala - zwłaszcza, ze nie ma pewności, że zadziała. Jednak 100% prawdziwy sposób to ręczne podmienienie pakietów programem Cheat Engine. Działa tak samo jak trainer jednak nie automatycznie. Sprawdziłem. Na YouTubce macie filmiki jak to zrobić - na przykładzie właśnie Dungeon Hunter 4. 

(w tym wypadku chodzi o wersje na iOS, na Androidzie jest łatwiej - w necie do ściągnięcia są pliki apk i reszta do podmiany lub gotowe wersje edytowane np. z chomika)

Pozdrawiam serdecznie,

Wujek Google

Tajny link, który odpowie na wszystkie Twoje pytania?

Opublikowano

Witam poszukuje działającego hacka na nieskończoność gemów i kasy na Dungeon hunter 4 jest tego pełno na necie ale każdy z nich chce wypełniania ankiet i podania nr telefonu co jest raczej ściema czy ma ktoś może jakiś działający hack i sprawdzony i czy mógłby podesłać download ?

Z góry dzieki.

Owszem, są modowane wersje gry np. z damage 999, albo szybkością, czy innymi śmieciami, ale momentalnie po ~tygodniu gry otrzymasz bana, wiec nie polecam korzystać xD Tak samo z DH5, oraz innymi grami gameloftu xD.

Trainer? HAHAHHAHAHAHAHA WIĘKSZEJ BZDURY NIE WIDZIAŁEM. Zwykłe linki z ofertami... Nie zhackujesz tej gry :/

Proszę Cię, skończ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...