Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kiedy będzie reset rankedów?

GDA™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje nie cofają wszystkich do UnRanked. Cofają każdego o jakąś dywizje tym samym o jakąś ilość elo(wszystkim o tyle samo). To tylko mój sposób myślenia ;p Więc np jak masz silver 5 to możesz trafić do brązu . Tak mi ktoś kiedyś to tłumaczył nie jestem pewny czy to prawda.

Opublikowano

Teraz reset będzie polegał na np: ja mam aktualnie 1500 mmr i jestem silver 1. Mam mmr na poziomie około gold4, gold 3 i wtedy kiedy wejdzie s4 przeniesie mnnie do dywizji odpowiadajacej mojemu mmr

Opublikowano

Aktualne Elo np masz 1750 dodajesz 1250 i dzielisz przez 2 +10 meczy ktore masz zagrac zeby cie do jakies ligi wrzuciło :P Bynajmiej bylo tak w poprzednim sezonie.

Opublikowano

Aktualne Elo np masz 1750 dodajesz 1250 i dzielisz przez 2 +10 meczy ktore masz zagrac zeby cie do jakies ligi wrzuciło :P Bynajmiej bylo tak w poprzednim sezonie.

Tak już nie będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Będzie reset polegający na tym że będziesz unranked i gdy zagrasz jednego rankeda wydzieli Cię do dywizji na którą zasługujesz.

Np. jak jesteś w P5,ciągle przegrywasz i masz niskie MMR to możesz wylądować nisko w goldzie.

Wydaje mi się też że nie będzie czegoś takiego że wydzieli Cie wyżej,a jak już to raczej nie przeskoczy się o ligi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...