Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] idziemy po golda :P

lawiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj Olafem w jungli, to zobaczysz jak bardzo można nim wycarrować gry.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Trenuj i jeszcze raz trenuj nad tą farmą,czasami jak ostro dostaniesz na lini to tylko farma Cię ratuje lub dobry team(co się rzadko zdarza).

Opublikowano

Zagraj Olafem w jungli, to zobaczysz jak bardzo można nim wycarrować gry.

Olaf w jungli ssie , owiele lepszy jest na topie musi uzyskac dobra farme pare fragów w early game i jest nie do zabicia.

hmmm w ciągu 1 dnia z silver 4 do silver 2 ;) wstawiam ss :P oczywiscie uprzedzajac wiem ze moja farma ssie ;p i zasluguje na braz ale ide po golda xD

http://imageshack.com/a/img690/693/il4l.png

wczoraj rozegrałem 15 rankeow z czego 3 przegralem. co jakis czas bede to aktualizowal wstawiajac nowe ssy :)

No i teraz 10 przegrasz bo tak jest zawsze;D

Opublikowano

Olaf w jungli ssie , owiele lepszy jest na topie musi uzyskac dobra farme pare fragów w early game i jest nie do zabicia.

No i teraz 10 przegrasz bo tak jest zawsze;D

Jak olaf w jungli ssie, to masz zasłużoną ligę

Opublikowano

z ta farma to najwiekszy problem mam z tym ze jak dojdzie do walk teamowych to kompletnie z automatu ja olewam.. i czasami za mocno skupiam sie na harasie przeciwnika.. masakra xD probuje sie tego oduczyc.. ostatni mecz olafem mialem na garena ktory w early mial triple na blue enemy ale jakos go złozylem ;) i carry game.. moglem sie wbic wszedzie na odpalonym ulcie i nic.. tam adc i ap zjadalem w 10 sec w tF olaf ma bardzo dobry potencjal do wycarrowania teamu dzieki ultowi i treu z e no i ten spam slowem lifestyle i pasywka tez bardzoo fajnie sie sprawdza.. narazie jestem odciety od grania bo praca np. teraz siedze jak osiol w robocie xD a w weekend jestem na uczelni ale tam po jednej grze zalicze ;p chyba ze nie pojde jutro to sprobuje silver 1 wbic ;) i musze ogarnac ta farme.. jak sie przyloze troche to w 15 minucie 100 crepow lajtowo ale pozniej mi to uciekal;(

@ tutaj kolejny ssik z gry przed chwila.. wygrana jako jinx.. annie na supie rozdupcza system :P ogolnie enemy team mial troli wiec nwm ciesze sie wygranej ale nie ma tej satysfakcji co po 50 minutowym meczu gdie naprawde kazdy sie starall :P

http://scr.hu/159e/pyjoe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak olaf w jungli ssie, to masz zasłużoną ligę

Hahha , czlowieku jesli sie na farmisz na jungli to powiedzenia chyba ze bedziesz latal po liniach i zgarnial caly czas fragi , bo w early bez gangow jestes gunwem.

Opublikowano

Hahha , czlowieku jesli sie na farmisz na jungli to powiedzenia chyba ze bedziesz latal po liniach i zgarnial caly czas fragi , bo w early bez gangow jestes gunwem.

Nie, olaf jest przydatny w każdej fazie gry, szczególnie w early/midgamie. Jak ktoś nie potrafi junglować to chyba oczywiste że będzie do niczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...