Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zima i Summoners Rift

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś czytałam jakiś czas temu, że było zbyt dużo skarg na zimową mapkę summoner rift (przez nią fpsy spadały w dół); dlatego zrezygnowali z niej.

Dla mnie osobiście to głupota, mogli dodać taką możliwość jak tryb dla daltonistów - każdy mógłby odpalić sobie bez problemu..

Opublikowano
Jednakże Snowdown nie może odbyć się bez starcia! Podczas tegorocznego Snowdown chcemy przedstawić wam specjalny polecany tryb gry na Howling Abyss. Będą to starcia 1 na 1 i 2 na 2, podczas których sprawdzicie, czy potraficie korzystać z broni w chłodzie zimy. Starcie będzie dostępne przez całe Snowdown!

Na howling abyss jedynie,co do summoners rift'a to możesz zmienić texture pack'i,robiąc zimową mapę;)

Opublikowano

Podobno od tamtej zimowej mapki ulepszono graficznie normalnego Summonersa i teraz musieliby od nowa projektować zimową mapke zamiast podstawiąc starą, na której były stare tekstury.

siema.

Opublikowano

Gdzieś czytałam jakiś czas temu, że było zbyt dużo skarg na zimową mapkę summoner rift (przez nią fpsy spadały w dół); dlatego zrezygnowali z niej.

Dla mnie osobiście to głupota, mogli dodać taką możliwość jak tryb dla daltonistów - każdy mógłby odpalić sobie bez problemu..

nie tyle, ze fps co nie mieli czasu bo robili x nowych chujowych championow, tak btw tu bedzie fajna zimowa custom mapa http://yurixyworks.com/

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Mogli by zrobić tak jak kiedys było, że jest ta mapa oryginalna i ta zimowa i kto chcę gra se tu a jak komus się nie podoba to gra na normalnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...