Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta graficzna

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce sobie zakupić nową kartę graficzną ale używaną,ponieważ nie mam dużo pieniędzy więc tak mam na oku GIGABYTE GeForce GTX 650Ti 2Gb. 128 bitowa 2048 MB jej cena wynosi 500 zł moim zdaniem się opłaca a wy jak sądzicie?

Proponujcie :) max mogę wydać 600-650 zł
Opublikowano

Zależy od gry, nie w każdych grach R9 270 jest lepszy. Poza tym do GTX660 są dwie oryginalne gry, AC IV i Splinter Cell, także jakby nie patrzeć to jest dość dobra cena.

W nowych konsolach jest sprzęt AMD, więc nowe gry będą lepiej zoptymalizowane pod Radeon.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@Really? To w takim razie czemu chociażby najnowszy Assassins chodzi lepiej na Nvidii skoro konsole są na AMD? Wersję PC zawsze są inaczej optymalizowane i na producenta konsol to nie ma co patrzeć. W poprzednich konsolach jakoś sprzęt AMD nie siedział, a chociażby BF3 chodzi lepiej na radkach, także takie pitolenie jest bez sensu. Jak napisałem, zależy od gry, w jednej lepiej Radek się sprawdzi, w innej geforce choć tych z przewagą radeona będzie więcej, ale GTX660 ma dwie darmowe, drogie gry, także też jest na swój sposób opłacalny.

Opublikowano

W nowych konsolach jest sprzęt AMD, więc nowe gry będą lepiej zoptymalizowane pod Radeon.

Skończ z tymi konsolami, bo nie wiem gdzie to wyczytałeś, ale wszędzie wciskasz. Przecież gra na konsolę, a gra na PC to dwa różne twory i każdy może być zoptymalizowany inaczej. A przetarg do następnej generacji może wygrać Nvidia.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...