Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Patch 3.15

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, wiedziałem, że tak będzie. Wychodzi skin do postaci? instabuff. Po chuj buffują tą Lulu? Ona na topie taką krzywdę robi pod AD w early, że nawet Renektona to boli.. No ale takk trzeba buffować by zwiększyć ilość osób, które kupią skórkę Lulu.

Opublikowano

Rip Lee Jungle [*]

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Rip Lee Jungle [*]

WTF?

Nie rozumiem ludzi którzy CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM NIE UMIEJĄ. Już wiem czemu tego w podstawówce uczyli...

Jeśli W nie daje shielda minionom, to jaki to nerf wtf? ON MOŻE DOSKAKIWAĆ

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nerfy małe,nawet nie odczuwalne,patch jako tako nie zmienia nic szczególnego w rozgrywce wg. mnie .(podoba mi się też że naprawili wreszcie ten system dobierania przeciwników).

Opublikowano

INFO! Riot zawalił sprawe, XJ9 podał dobre info, ale oczywiście na stronie Riotu pisała inna data. Dzięki za info, Riot taki zabawny. ;-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Cieszę się z patcha, nic wielkiego nie zmienia ale polepszy rozgrywkę. Buff lulu trochę zaboli ale nerf Q fiddle'a i E rammusa jest git.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

A, miałem dodać że ikonki summoner spellów są imo strasznie slabe, dawne bardziej mi przypominały dany spell. Yasuo wgrany (nie grałem, brakuje 150 IP), zmieniona tekstura u Anivii i teraz Cait, Riven inaczej chodzą.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rip Lee Jungle [*]

Spłoń.

Świetny patch, nareszcie mały nerf tego Q Fiddla... w late jak się go złapało to dead

Imo dobre zmiany, szkoda, że Yasuo wyszedł wtedy jak IPków nie mam

Opublikowano

@up Wszedł, Yasuo też dostępny ^^

@topic

Patch bardzo fajny wkońcu fiddle nie będzie wkurzał z fear'a (będzie, ale nie tak bardzo).

ALE CZEMU ONI ZNOWU NERFIĄ LUCIANA, on jest średni i jeszcze go nerfią 0_o

,,PO CO TALIZMAN, SKOKO MOŻNA NAKARMIĆ PORO" - You made my day xD

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...