Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dlaczego oni grają w LoLa

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby gowna jak ty zostaly w brazie na zawsze

spierdalaj stara kurwo smrodzie jeden bo jak ja ci kurwa zaraz pierdolne diamentem to cie chuj zaleje zamknij pysk stara szmato i nie wkurwiaj mnie dziwko bardziej

Opublikowano

spierdalaj stara kurwo smrodzie jeden bo jak ja ci kurwa zaraz pierdolne diamentem to cie chuj zaleje zamknij pysk stara szmato i nie wkurwiaj mnie dziwko bardziej

e no sorka co sie tak wsciekasz

Nidzgor_eune_134_1_logo.png

Opublikowano

Wlasnie pokazales, ze jestes gunwem nie wartym uwagi. Teraz usun temat i sie wiecej nie ponizaj dzieciaku.

@top jak nie umiesz carrowac w brazie to na niego zaslugujesz

Opublikowano

Takie coś się lajtowo wygrywa, jak się samemu ogarnia. Wystarczy dwóch dobrych graczy by wygrać grę. A z tego co widzę tylko na adc narzekasz.

Opublikowano

WHY WHY WHY, z takim placzem nie wyjdziesz z brazu l2p gownie jak u mnie ktos trolluje to w niego wyjebke mam i jakos przestaje trollowac jak reszta mojego teamu tez nie odpisuje a ty placzesz bo przegrasz gre udyrem z 18 creepami l2p

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Dałeś się sprowokować 1 lepszemu z forum :).. więc już widzę zachowanie w grze.

1. Popracuj nad psychiką i nerwami.

2. Graj.

3. Jeżeli się wkurzasz lepiej przypier*olić w stół ręką, głową, nogą czy uj wie czym.. ale nigdy nie jechać po wszystkich w grze, na forum itd.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

t733832_typO67l_Not-sure-if-trolling-or-

Ludzie grają bo lubią, bo mogą, bo mają taki kaprys itd..

Opublikowano

Skąd jestes? Takie kurewki jak ty to rozjebal jak gnoj po polu. Jak cos dawaj adres i cisniemy solo.

@top grają bo jesteś jebanym zerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...