Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AVERNUS - RPG jakiego jeszcze nie było!

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@

@

@

@

@

R

E

K

L

A

M

A

@

@

@

@

@

10_logo2.png

Żyjecie na gruzach przeszłości nie pamiętając o swoim dziedzictwie. Wertujecie pokruszone manuskrypty wspominając chwałę przodków, lecz nie macie odwagi podążyć ich drogą. Toczycie nic nie znaczące wojny o rzeczy, które przeminą z waszym pokoleniem. Uprawiacie kuglarskie sztuczki, zachłystując się okruchami starożytnej wiedzy. Jesteście jak osierocone dzieci, lękające się dorosnąć.

Ja zaś pragnę wkroczyć na trakt, z którego zeszliśmy dawno temu i dumnie podążyć za cieniami naszych ojców. Pragnę walczyć o rzeczy nieprzemijające, dzięki którym moje imię będzie zapamiętane na wieki. Pragnę przywrócić magii jej dawny, blask i obalić samozwańczych bogów. Mam zamiar zostać Imperatorem i odbudować Cesarstwo. Kto chce, niech pójdzie za mną.

— pierwszy Imperator Nowego Cesarstwa

* * *

cKPJkX6.png

* * *

Pół tysiąca lat minęło od czasu, gdy magiczny kataklizm unicestwił stare Cesarstwo, zamykając międzywymiarowe portale łączące jego światy. Dawni bogowie odeszli, dawna wiedza została zapomniana a linia cesarskich spadkobierców wygasła. Nastały wieki ciemne. Dziesiątki suwerennych władców panują nad Podzielonymi Ziemiami, walcząc ze sobą, zawiązując i zrywając sojusze, będący na ich służbie uczeni starają się na nowo odkryć tajniki prastarej magii, a poszukiwacze przygód przetrząsają zakurzone krypty i grobowce w poszukiwaniu artefaktów minionej epoki.

* * *

B49NjB5.png

* * *

Kim chcesz być? Spokojnym kupcem, którego jedynym zmartwieniem będą rosnące podatki? Wyrachowanym najemnikiem, oferującym swoje usługi każdemu kto dobrze zapłaci? Uczonym magiem, prowadzącym w zaciszu swej wiedzy badania niezrozumiałe dla zwykłych śmiertelników? Zręcznym złodziejem, prostym rolnikiem.... Królem? A może zuchwale marzysz o tym, by ogłosić się Imperatorem?

* * *

SQBGtZc.png

* * *

Avernus to elitarny serwer dający graczom szeroki asortyment niesamowitych możliwości. Kilkuletnie doświadczenie pozwoliło nam stworzyć rzeczywistość, która opierając się na standardowym silniku stworzonym przez Mojang oraz starannie dobranych modyfikacjach równocześnie w pełni odzwierciedla specyficzne realia Fantasy, nawiązując klimatem do takich gier jak seria Gothic czy The Elder Scrolls. Sprzyja temu dodanie wielu nowych elementów gry, wśród których znajdziesz między innymi system magii oparty na żywiołach, prawdziwe okręty, oswojone smoki, stylowe meble, nowe rośliny oraz stwory. Prócz tego niewątpliwym atutem serwera jest zaawansowana ekonomia, oparta na systemie profesji oraz zamkniętym obiegu pieniądza a także rozbudowany system polityki, pozwalający powoływać do istnienia zarówno wioski i miasta jak i całe państwa. Naszą wizytówką jest dbałość o szczegóły (piękna, ręcznie wykonana mapa oraz realistyczne budowle), spójna wizja świata (fabuła) oraz dbanie o porządek (selekcja graczy).

* * *

b4Kpp4N.png

* * *

Aktualnie trwają prace nad uruchomieniem zamkniętych Beta Testów.

Wszelkie informacje na temat startu serwera znajdziesz również na stronie xxx

* * *

52aa0fb37dea0.png

SS'y serwerowe:

htg2zd.png

//Adres do strony, gdzie znajduje się forum

//blezur

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Świetna sprawa. Na pewno zagram :) Powodzenia i wytrwałości (czas obejrzeć Twoją stronę)

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Opublikowano

Świetna sprawa. Na pewno zagram :) Powodzenia i wytrwałości (czas obejrzeć Twoją stronę)

Nie jest ona moja.

Serwer należy do Poncjusza. Grałem na poprzedniej edycji i serwer jest godny polecenia :)

Opublikowano

Jestem pod ogromnym wrażeniem , zawsze marzyłem o takim serwerze.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Tak. Serwer posiada swoją własną paczkę z modami, które na pewno urozmaicą rozgrywkę ;)

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Opublikowano

Dodano do serwera bronie palne, dzięki którym będzie można walczyć z innymi na odległość!htg2zd.png

//Info od administratora serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...