Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ?

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz wydajny sprzęt który pociągnie BF 4 na ULTRA i FULL HD to bierz BF :) A do myszki weź którąś z A4 Tech Bloody v1-v8 z odblokowanym trzecim procesorem (tłumienie odrzutu w każej grze FPS!!!!).

Opublikowano

Jeżeli masz wydajny sprzęt który pociągnie BF 4 na ULTRA i FULL HD to bierz BF :) A do myszki weź którąś z A4 Tech Bloody v1-v8 z odblokowanym trzecim procesorem (tłumienie odrzutu w każej grze FPS!!!!).

Aby kupić BF4 musi mieć sprzęt, który da radę Ultra i Full HD? A to czemu?

Równie dobrze może cieszyć się rozgrywką na sprzęcie do średnich ustawień.

Wybór dość łatwy.

BF nie ma aż tylu opcji przecież aby kupować dla niego specjalną myszkę z dodatkowymi przyciskami.

Opublikowano

Bez myszki w Battlefield 4 raczej na PC nie pograsz, ale wystarczy taka za ok. 20zł.

Jeśli masz myszkę to Battlefield 4 jest lepszym wyborem, a myszki za 500zł są dla słabych graczy, którzy myślą, że umiejętność gry daje lepsza myszka.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@up

Ciekawe jaką masz celność na takiej myszce... A o droższych myszkach lepiej nic nie mów, jak nie widzisz różnic między produktem marki biedronka, a jakiś steelseries lub razer.

@top Jeśli chcesz kupić myszkę, radziłbym Ci dozbierać trochę i kupić porządny model z renomowanych firm, a nie jakiś no-name syf, który z myszki dla gracza posiada tylko dopisek w nazwie "gaming". Tak więc imo bierz bfa, a potem dozbieraj na mychę. :P

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

@up Ciekawe jaką masz celność na takiej myszce... A o droższych myszkach lepiej nic nie mów, jak nie widzisz różnic między produktem marki biedronka, a jakiś steelseries lub razer. @top Jeśli chcesz kupić myszkę, radziłbym Ci dozbierać trochę i kupić porządny model z renomowanych firm, a nie jakiś no-name syf, który z myszki dla gracza posiada tylko dopisek w nazwie "gaming". Tak więc imo bierz bfa, a potem dozbieraj na mychę. :P

Ja mam myszkę za 20zł i mam świetne wyniki. Może w grach typu CoD ma to jakieś znaczenie, ale w grze Battlefield 4 nie trzeba mieć myszki za 500zł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dobra! Dzięki wszystkim za swoją wypowiedź ;) Postanowiłem kupić:

- battlefield 4

Jeszcze raz, dzieki i pozdro ;)

(Temat do zamknięcia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...