Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wiadomo już wszystko na temat biletów na IEM 2014 w Katowicach.

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1467342_10151813429897711_1315331331_n.j

W dniu dzisiejszym zostały podane informacje co do biletów na przyszłoroczny wielki finał Intel Extreme Masters w Katowicach.

Wejście normalne będzie darmowe natomiast jeżeli będziesz chciał/a wejść wcześniej będziesz musiał/a zapłacić 40zł/1 dzień czyli łącznie 120 zł za całe 3 dni wydarzenia.

Bilet zapewnia TYLKO wejście i nic więcej.

Sprzedaż ruszy już pod koniec przyszłego tygodnia, ale będzie podzielona na kilka części. W grudniu będzie można kupić 1500 wejściówek (po 500 na każdy dzień), zaś kolejne w późniejszym czasie.

Łącznie będzie 3000 biletów.

Więcej informacji:

http://www.esl.eu/pl/iemkatowice/news/234214/

Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi:

1. Czy, żeby wejść na imprezę potrzebny jest bilet?

- Nie, impreza jest darmowa, a bilety są tylko szansą dla ludzi, którzy przyjeżdżają z daleka, żeby mieli pewność, że wejdą na imprezę. Będą to tzw. Bilety wcześniejszego wejścia.

2. Co zapewnia bilet wcześniejszego wejścia?

- Bilet wcześniejszego wejścia gwarantuje wejście na imprezę o dowolnej porze! Ponadto osoby z takimi biletami będą miały możliwość wejścia do Spodka wcześniej specjalnie do tego wyznaczoną bramą.

3. Czy do biletu przypisane jest miejsce w Spodku?

- Bilety nie będą przypisane do konkretnych miejsc w Spodku, zapewniają wcześniejszy wstęp na imprezę.

4. Ile będzie biletów wcześniejszego wejścia wprowadzonych do sprzedaży?

- Do sprzedaży zostanie wprowadzonych 3000 biletów na każdy dzień imprezy.

5. Jakie będą ceny biletów wcześniejszego wejścia?

- Cena biletu na jeden dzień to 40 złotych.

6. Czy będą karnety na wszystkie 3 dni?

- Po wszystkich waszych uwagach i komentarzach na ten temat zdecydowaliśmy sprawdzić czy będzie to możliwe. Więcej informacji na ten temat podamy w późniejszym czasie.

7. Kiedy będzie można kupić bilety wcześniejszego wejścia?

- Bilety będą wprowadzane partiami, pierwsza z nich pojawi się w przyszłym tygodniu.

8. Czy w Spodku będzie więcej miejsca dla widzów?

- Tak! W Spodku będzie rozstawionych więcej ekranów dzięki czemu będzie można oglądać rozgrywki prowadzone na scenie głównej również z bocznych i tylnych sektorów.

9. Czy będą dodatkowe atrakcje dla osób odwiedzających imprezę?

- Tak! Oprócz turniejów głównych przygotowanych będzie wiele atrakcji na płycie głównej oraz na rotundzie – będzie można wziąć udział w licznych turniejach i konkursach czy zjeść ciepły posiłek.

10. Czy zostanę wpuszczony wcześniej?

- Tak, posiadacze biletów mogą wejść 90 minut wcześniej niż pozostali odwiedzający.

Jako że czytałem dużo pytań dot. biletów - jeżeli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie, ja postaram się wam odpowiedzieć na podstawie informacji od Electronic Sports League Polska.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Jak dla mnie za drogo, mam do Katowic jakieś ~70 km i wątpię, żeby tam jechać. 120 zł za 3 dni posiadówki...

Troszkę na tym zarobią, za 3.000 biletów mają 360.000 zł + sponsorzy, partnerzy, etc. Troszkę mają hajsu.

Na pewno będę oglądał stream z tej imprezy, bo warto.

Ostatnim razem byłem i teraz odradzam wydawać tyle pieniędzy na to. Chociaż atmosfera była dobra.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Niewiem czy rozumiem... Za darmo można wejść tylko inną bramą niż ci co kupili bilety tak ?

Opublikowano

a jak kupie bilet jednodniowy moge wejsc o ktorej chce?

btw jakie to dni

było czytać 14 a 16 marca .

Do katowic mam prawie 800km ale może pojadę .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Czy IEM nie mogłobyć kiedyś w Warszawie, przecież to stolica Polski to dlaczego tam nie ma :C

a11176.jpg

Opublikowano

Eee tam, po co jechać skoro można wziąć 42' telewizor z pokoju obok, i razem z kumplami pooglądać stream, ale no cóż, to nie jest to samo co na żywo :D

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Eee tam, po co jechać skoro można wziąć 42' telewizor z pokoju obok, i razem z kumplami pooglądać stream, ale no cóż, to nie jest to samo co na żywo :D

Dokładnie. Raz pojechałem na taką imprezę z nadzieją dobrze spędzonego czasu z humorem, a tam? Pełno nerdów, które tylko "co maxujesz na Łejni?" "ej ale wierz, że to jezd lepsze?". Nie żeby coś ale takie pytania to na streamy czy na mpc XDD

Opublikowano

Czy IEM nie mogłobyć kiedyś w Warszawie, przecież to stolica Polski to dlaczego tam nie ma :C

Poprzedni IEM był w Warszawie - byłam na nim nawet.

Ja wolę zapewnić sobie wejście i dać te 120 złotych za bilety; do marca sporo czasu - można uzbierać.. ;)

Opublikowano

Ja na pewno dam te 120 zł. Nie wiadomo kiedy następnym razem będzie taka okazja, szkoda byłoby stracić takie wydarzenie.

<--------------------------------------------------- hehe

Opublikowano

Jak to jest.. Tam jest napisane, że za darmo też będzie można wejść ;d

Wytłumaczy ktoś?

Wchodzisz za darmo, ale bilet zapewnia ci przejście bez kolejek i inne pierdoły, po prostu taki jakby płatny slot dla ciebie :D

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Normalnie, dajesz 40 zł i masz full wypas, cieplutkie siedzonko, bez żadnych kolejek, itp.

Jak wchodzisz za darmo, to najpierw kolejka ~około 200 metrowa, no i teraz są dwa wyjścia, albo będziesz siedział, albo będziesz stał =) Wszystko zależy od tych z biletami.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mam do kato jakies 30 minut busem, wpieprze siie tam o 7 i wejde na friko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...