Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NIETYPOWY SERWER SURVIVAL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie. Czy bylibyście zainteresowani graniem na dosyć nietypowym serwerze Survival + Gildie? Dlaczego nietypowym? Otóż na serwerze byłyby lvle. Zaczynamy od 0 lvl jak zawsze, a lvl zdobywamy poprzez kopanie stona. Byłoby np. 30 lvl, a przy 29 masz zadanie wykopać, np. 5 diamentów by zdobyć lvl 30. Stworzenie gildii byłoby możliwe od 30 lvl, natomiast dołączenie od 15 lvlu. Coś podobnego do serwera m**c.pl, jednak troszkę inny ;)

1. Co sądzicie o takim serwerze? Czy chętnie byście grali na takim serwerze?

2. Czy na taki serwer lepsza byłaby wersja 1.7 czy 1.6.4 ?

Za każdą mądrą opinie (tzn. nie "spoko" tylko z powodem czemu tak, a nie inaczej) daję like lub 3 :)

PS: Serwer byłby podzielony na 2 języki: Angielski i Polski

Pozdrawiam,

19Adam97

Opublikowano

Jeżeli dasz minimum 200 slotów na start, "ogarniesz" autorski plugin na gildię, stworzysz dobrą reklamę na MPC, zareklamujesz się u dobrego YT'bera to na pewno zagram

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Hm... ciekawy pomysł. :>

1. Chętnie bym zagrał na takim serwerze. Mam nadzieje że będzie większy drop niż na m**c.pl :>
2. Większość osób nie ma dobrych komputerów i na wersji 1.7 ma lagi. Lepiej wybrać 1.6.4.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

polecam 1.6.4 wersję

co do takiej opcji z tym lvlem to mi się osobiście nie podoba, lepiej tradycyjnie żeby exp leciał

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Jeżeli dasz minimum 200 slotów na start, "ogarniesz" autorski plugin na gildię, stworzysz dobrą reklamę na MPC, zareklamujesz się u dobrego YT'bera to na pewno zagram

Dałbym na start 80, według mnie na start jest to dobre, potem można oczywiście powiększyć ;)

Skoro takie serwery już są to wydaje mi się, że nie ma sensu tworzyć kolejnego.Gildie to pewnie bd claimy...

Nie widziałem jeszcze podzielonego na 2 języki ;)

Hm... ciekawy pomysł. :>

1. Chętnie bym zagrał na takim serwerze. Mam nadzieje że będzie większy drop niż na m**c.pl :>
2. Większość osób nie ma dobrych komputerów i na wersji 1.7 ma lagi. Lepiej wybrać 1.6.4.

Raczej byłby większy drop, ale bez przesady :)

Nie, takie coś jest bez sensu. Survivalów jest strasznie dużo.

Jak znasz z takim pomysłem jaki opisałem wyżej proszę napisz mi IP (możesz na PW)

polecam 1.6.4 wersję

co do takiej opcji z tym lvlem to mi się osobiście nie podoba, lepiej tradycyjnie żeby exp leciał

EXP by leciał naturalnie, ale dodatkowo LVLe też ;)
Opublikowano

Wiesz, że musisz znać bardzo dobrze angielski żeby poprawnie móc komunikować sie z graczami?

Nie mówię, że perfect, ale chodzę do szkoły więc...

Opublikowano

Ale to wlasnie zalezy od was, graczy.

PS Gildie na cuby by Wam pasowaly? Jak tak to ile na ile?

50x50 ^^

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Server sie zapowiada bardzo dobrze i chetnie zagram , tylko musisz ogarnac dobra reklame i cos czego inny server nie ma cos nowego :)

Opublikowano

Server sie zapowiada bardzo dobrze i chetnie zagram , tylko musisz ogarnac dobra reklame i cos czego inny server nie ma cos nowego :)

Dzięki za opinie ;) Reklamy bym robił, co do czegoś innego... Myślę, że 1 serwer podzielony na 2 języki to już coś innego ;)

PS. Nie wszystkie pluginy da się zrobić na 2 języki, ale postaram się zrobić to jak najlepiej ;)

Co do cuboidów, tak jak @3up myślę, że 50x50 będą dobre. Jeszcze 1. Czy na cuboidach ma być pozwolenie na otwieranie skrzyń czy nie?

Opublikowano

Dzięki za opinie ;) Reklamy bym robił, co do czegoś innego... Myślę, że 1 serwer podzielony na 2 języki to już coś innego ;)

PS. Nie wszystkie pluginy da się zrobić na 2 języki, ale postaram się zrobić to jak najlepiej ;)

Co do cuboidów, tak jak @3up myślę, że 50x50 będą dobre. Jeszcze 1. Czy na cuboidach ma być pozwolenie na otwieranie skrzyń czy nie?

Tak :).

Opublikowano

Nawet ciekawie jak juz to 1.7 bo jest o wiele lepiej i sa nowe drzewa a ci co maja drewniane komputery to niech sobie na alphe wrócą -_-. Dla mnie spoko jestem na tak :)

Opublikowano

Dzięki za opinie. Zaczynam więc robić wszystko na 2 języki, większość będzie stała na skryptach (bez obaw o lagi jak to niektórzy mówią, ze to dodaje lagi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...