Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!Mam parę pytań dotyczących BoL'a.
1.O co wgl z tym botem chodzi?Jak to działa?
2.Wykrywalne to jest?
3.Darmowy jest ten program?

4.Czy po zainstalowaniu tego czegoś,zniszczy się lol?

xh56.png

Opublikowano

Siemano!Mam parę pytań dotyczących BoL'a.

1.O co wgl z tym botem chodzi?Jak to działa?

2.Wykrywalne to jest?

3.Darmowy jest ten program?

4.Czy po zainstalowaniu tego czegoś,zniszczy się lol?

1.Wypłaca szybkie combo,zoom hack,pokazuje kiedy last hitować itp.

2.Nie,nie ma za to bana.

3.Darmowy-zwykła wersja/VIP-rozbudowana wersja.

4.Nie.

Opublikowano

1. Jest to program z różnymi opcjami, ale najbardziej znana z nich to combo pod spacją.
2. Czy jest to wykrywalny? Raczej nie, lol nie ma żadnego anty cheat'a, ale jeżeli używasz skryptu na katarinę albo vip skryptu na cassiopeie'a to wtedy jest szansa że ktoś zauważy że używasz BoL'a i zgłosi cię do supporta. Ja przypadków z banem za BoL'a nie widziałem.
3. Jest on darmowy lecz ma kilka ograniczeń jak np możliwość dodania tylko 5 skryptów, jest też wersja VIP która kosztuje około 35zł za miesiąc i dodaje kilka możliwości jak np nie ograniczony limit dodawani skryptów, skrypty VIP i lepsze przewidywnie ruchu przeciwnika dzięki któremy skrypty lepiej trafiają skill shotami (najlepiej kupić i samemu sprawdzić, według mnie się opłaca)
4. Nie widziałem przypadku żeby bot coś zniszczył w LoL'u, eweuntalnie jakis skrypt może nie działać bo jest outdated, lub masz właczone za dużo skryptów naraz np do postaci którą nie grasz wtedy jest szansa że będziesz musiał recconectować.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Widzę że kolejny czeka na wyjście Yasuo, ja mam na niego 10k ip uzbierane. Według mnie w jakiś tydzień powinien wyjść na niego skrypty, ale nigdy nie wiadomo może już ktoś robi polegając na pbe. Oczywiście wszystko zależy od developerów, jak nie będą chciali zrobić to nie zrobią.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...