Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14, nie da się grać przez sieć...

Marcinek6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnimi czasy wymieniłem internet, na starym miałem zaporę firewall "srednią" fifa chodziła i śmigała, fut, mecze online, wszystko było okej. Teraz wymieniłem dostawcę internetu i mam szybszy internet, jednak gdy wchodzę w gre to pisze mi, że mam zaporę firewall na poziomie wysokim. (w fifie 13 sprawdzałem wysokość zapory) Sądzę, że przez to nie mogę grać meczy online, ani w fucie... Jest to bardzo uciążliwe dla mnie, próbowałem już wyłączania zapór, ustawiania portów i wszystko na nic... Mógłby mi ktoś coś doradzić? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny! :D

Opublikowano

Z tego co się orientuje, to Firewall masz na komputerze i nie jest on dziedziczony od dostawcy internetu. Raczej stawiałbym na to, że masz poblokowane porty.

Co dokładnie się dzieje, gdy próbujesz grać online?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

No ja raczej myślę, że to przez firewall. Czasami mam tak, że od razu przy włączeniu gry nie mogę się połączyć z serwerami, a czasami, że gdy gram mecz np. w 40min trace połączenie z przeciwnikiem, tak jest za każdym razem... I jestem pewny, że to nie przez jakąś awarie internetu czy rozłączeniu bo w tym czasie np. gadam na skype i nie przerywa nic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...