Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie mam dwa problemy z tymi programami.

1-szy Bot mi nie bije potworów(robi repota, ładnie jeździ na spota, lecz potem invalid target ciągle pisze, nie mam pomysłu co mam źle ustawione. Powiem tyle, że na innym charze -bow śmiga ładnie i nie mam żadnych problemów)

Jeśli ma to jakieś znaczenie postać która ma problem to nuker i zamierzałem bocić na earth ghostach i meek gun powderach nieopodal murów miasta.

2-gim problemem jest ciągłe dc przy próbie odpalenia 2-giego loadera z zamiarem bocenia na 2-gim cliencie(po wcześniejszym odpaleniu 1-szego i postawieniu na nim bota).

W 2-gim przypadku wina ewidentnie leży gdzieś po stronie bota i ściśle związanymi z nim opcjami w loaderze(mogę bez bota odpalać kilka clientów, lub 1-szego clienta z botem a reszta bez).

Szukać mi się chciało, ale przeglądając ostatnio tematy na forum to nie wpadł mi żaden o podobnej problematyce ;p(no nie wykluczam, że na tego "1-szego problema" recepta na forum jest.

Dobra 1-szy problem już rozwiązałem, skasowałem configa i wszystko na nowo poustawiałem i chodzi

Wszystko oczywiście się dzieje na iSro ;p

Btw.

7. runtime error 5 invalid procedure call or argument

- Usuń config postaci

Wam też codziennie ten błąd wywala?

Opublikowano

@Up

Szczerze nie wiem po co pisałeś tego posta, po pierwsze w 1-szym problemie napisałem, że problem tyczy się nukera (pomijam już fakt, że zrobiłem potem edit posta i dopisałem, że problem rozwiązany).

Co do drugiego to jakie miałoby to znaczenie, która postać boci?