Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gdy wpisuje /start

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. gdy chce uruchomic serwer na plikach by_taki_niesmialy i wpisuje /start wyskakuje cant cd to usr/home/game normalnie jeszcze dzisiaj grałem itp i gdy wszedłem to FTP filezilli i zrobiłem restart bo dodałem moba jednego i ten błąd prosze o pomoc daje nielimitowane Like :)

Opublikowano

prawdopodobnie nie możne ci znaleźć katalogu ch1 inaczej game nie usunąłeś go przypadkowo?

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

nie usuwałem jak wszedłem do FTP i nagle reboot zrobilem i gowno nie działa a da sie jakoś go zdobyć czy cos aby nie robic od nowa ?

Opublikowano

wbij na maszynę nie włączaj channeli wpisz /etc/rc.d/netif restart i zobacz przez ftp czy w katalogu home jest katalog game

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

w katalogu usr wogole nie mam takiego czegoś jak home

i co robić ?

mam w głownym ftp folder home jak odrazu zaloguje sie do ftp to mam home ale jakis błąd wyskakuje i nie moge do niego wbic ale to chyba nie to ?

Opublikowano

właśnie o ten katalog chodzi raczej musisz od nowa maszynę robić

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

Fack shiting xD ten całe FTP przeleciałem po folderach i w jakimś folderu był home nawet nie wiem skad oks Temat można zamknąc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...