Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraftowa Szkółka

AlexXxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie...

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Dziekuję za wypowiedź. ;)

Zapraszam do zapisywania się jako nauczyciel.

W dodatku powiem że będzie forum o serwerze.

Będą tam oceny, uwagi oraz informacje OOC i IC.

Opublikowano

AleXxXx - sprawdź GG.

Co do tego (( TEKST )) w OOC, to proponuję stworzyć komendę /b.

Jak miałoby to działać?

Gracz wpisuje /b Jak tam rekrutacja?

Dla innych pokazuje PLAYER: ((Jak tam rekrutacja?))

Jest to bardzo prosta komenda do wykonania.

Opublikowano

Drison - Przepraszam to stare GG, a nie mam do niego hasła. Zawsze zapraszam na PW. :)

A co do komendy to pomyśle.

Opublikowano

Imię: Filip
Nick: hedzik11
Ile grasz w Minecraft?: Od 3 lat (Alpha 1.2.6)
Coś o sobie: Maniacze w minecrafta od kiedy skończyłem 12 lat :D Znam każdy crafting na pamięć, z 'zawodu' jestem parkourowcem
Czego chcesz uczyć?: Matematyka/Angielski/Informatyka
Czy umiesz ten przedmiot bardzo?: "Czy umiesz ten przedmiot bardzo" (ten polski) Tak umiem je bardzo
Wyrażasz regulamin serwera i Personelu?: Tak - hedzik11 (podpis :D)

huuhuhuhu

Opublikowano

Jakby co wszystkich dodam gdzieś w roku 2014!(styczeń lub luty) ;)

Myśle ze w tym czasie będzie dużo zapiszów co do nauczycieli. I chciałbym podziękować za wsparcie(tzw. Miłe komentarze) :)

Opublikowano

Imię: Krzysztof

Nick: Abuki

Premium:Tak ,lecz zablokowane przez mojang.

Ile grasz w Minecraft:4 lata

Coś o sobie:Witam nazywam się Krzysztof mam 16

lat pochodzę z Rybnika.Od paru ładnych miesięcy gram w
tenisa stołowego oraz próbuje swoich sił w Piłce
nożnej.Jestem osobą kreatywną.W minecrafta gram od
4 lat znam całą stronę craftingów na pamięć.Jestem
osobą szybko uczącą się więc nie bedzie problemu
mi dużo razy tłumaczyć

Dlaczego ty?:Ponieważ uwielbiam serwery typu role play i nadam się na pewno na dyrektora a jeżeli nie na dyrektora to na nauczyciela historii .Uwielbiam grać w Minecrafta lecz już parę miesięcy szukam serwera który spełnia moje wymagania i znalazłem.Moim zdaniem nadam się na stanowisko dyrektora.

Czy bierzesz na wszystko odpowiedzialność szkoły?:Tak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, że serwer nie wypali. Pomysł oryginalny, ale samo podejście złe. Jeżeli samego personelu potrzebujesz 14 osób, to uczniów musiałoby być z 3 razy tylu by cokolwiek można było przedsięwziąć, bo lekcja prowadzona dla 2/3 osób jest niezbyt ciekawa. Drugą sprawą to nauczyciele. Nie ukrywajmy, że większość graczy ma ledwo co podstawowe wykształcenie. To co taki gimnazjalista jest w stanie przekazać o takiej fizyce czy chemii? Nie wspominając o języku obcym takim jak niemiecki czy francuski, gdzie widząc komentarze niektórych osób śmiem twierdzić, że dla nich to i język polski jest obcy... Jedyne jakie dotąd widziałem połączenie szkoły i minecrafta to Hogwart, czyli bądź co bądź szkoła "magiczna".

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Imię: Ireneusz
Nick: TheIroX2000
Ile grasz w Minecraft?: Coś około półtorej roku
Coś o sobie: Jestem Ireneusz, mam 13 lat. Mieszkam w RBK <3 , lubię informatykę oraz grać w CS'a i MC, piszę proste skrypty do MC.
Czego chcesz uczyć?: Informatyki
Czy umiesz ten przedmiot bardzo?: Tak :P Jest to mój ulubiony przedmiot
Wyrażasz regulamin serwera i Personelu?: Wyrażam regulamin serwera i Personelu, oraz zgadzam się z nimi.

Opublikowano

Pitbull - tak właśnie myślę czy wywalić fizyke lub chemię. Ale dziekuję za mądra odpowiedź! :)

Cóż się zobaczy czy się uda z serwerem. :)

Opublikowano

Imię: Krzysztof
Nick: Archerowy
Ile grasz w Minecraft?: 3 latka.
Coś o sobie: Jestem Krzysiek, w realu jestem najlepszy w J. Angielskim. Uwielbiam serwery RP, nie ma to jak uczyć. Gram w gry jak MC, LoL i Panzar.
Czego chcesz uczyć?: J. Angielski.
Czy umiesz ten przedmiot bardzo?: Taa, mam 5 w realu. :D
Wyrażasz regulamin serwera i Personelu?: Wyrażam regulamin serwera i Personelu i akceptuje go.

Opublikowano

Pitbull - tak właśnie myślę czy wywalić fizyke lub chemię. Ale dziekuję za mądra odpowiedź! :)

Cóż się zobaczy czy się uda z serwerem. :)

Cieszę się niezmiernie, że tak to przyjąłeś. Cóż... niejeden by się zdenerwował, a Twoja postawa już o czymś świadczy. Miejmy nadzieje, że się pomyliłem z moim osądem. Tak więc życzę powodzenia!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Imię:Szymon

Nick:Countek

Ile grasz w Minecraft?:z 2, 3 lata

Coś o sobie:Chodzę do 2 gimnazjum, nie będę pisał o ocenach bo to bez sensu. Nudzą mi się te zwykłe serwery i bym mógł zacząć grać na tym :D

Czego chcesz uczyć?: Chcę być kucharzem :X

Czy umiesz ten przedmiot bardzo?: Umiem ugotować parówki i jajko nawet ale w grze to łatwiej nie xD

Wyrażasz regulamin serwera i Personelu?:Tak :P

Kontakt: GG-31232383

Skype - szymoncountek

lub pw na forum

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

A na ucznia też trzeba podanie pisać.

Nie trzeba. ;)

Cieszę się niezmiernie, że tak to przyjąłeś. Cóż... niejeden by się zdenerwował, a Twoja postawa już o czymś świadczy. Miejmy nadzieje, że się pomyliłem z moim osądem. Tak więc życzę powodzenia!

Czemu taką miałem postawę co do twojego postu? Ponieważ pierwszy raz zobaczyłem taką krytyke, a nie typu: "gunwo nie wypali pzdr".

I jeszcze raz dziękuje. ;)

Choć na takich to nie reaguje tylko reportuje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...