Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft błąd couldn`t download

kubeksa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdy pobieram minecraft no premium (dla mojej siostry) wyskakuje mi w konsoli taki ciąg kodu :

Couldn't download https://s3.amazonaws.com/Minecraft.Download/libraries/com/google/code/gson/gson/2.2.2/gson-2.2.2.jar for job 'Version & Libraries'

java.lang.RuntimeException: Server responded with 403

at net.minecraft.launcher.updater.download.Downloadable.download(Downloadable.java:85)

at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.popAndDownload(DownloadJob.java:102)

at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.access$000(DownloadJob.java:10)

at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob$1.run(DownloadJob.java:84)

at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)

at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source)

at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)

I tak ciągle tylko inny link do innego pliku. Może mi ktoś powiedzieć jak to naprawić?

Z góry dzięki

P.S na premium działa wszystko tylko na no premium nie dziala. I jeszcze przy okazji może ktoś mi polecić jakiś launcher no-premum 1.6.2 i w góre?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...