Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wordpress - Jaki Hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chciałbym założyć stronkę/bloga na silniku Wordpress.

Moje pytanie jest następujące - jaki hosting możecie mi polecić? Chodzi mi o jakiś sprawdzony, w miarę tani.

Hm nie wiem czy pozycja na google zależy od hostingu - zapewne nie ale jeśli jest inaczej to taki hosting który wypozycjonuje mój blog, w sensie da mi przewagę na startcie nad potencjalną konkurencją , też jest mile widziany. ( niezależnie od ceny)

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Sprawdzony i nie drogi to proserwer.pl idealnie spisuję się na małe i średnie blogi. Posiadam u nich pakiet PRO od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z ich usług. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym założyć stronkę/bloga na silniku Wordpress. Moje pytanie jest następujące - jaki hosting możecie mi polecić? Chodzi mi o jakiś sprawdzony, w miarę tani.

Zobacz na Altblue, mają konta za 25 zł rocznie http://altblue.pl/

Hm nie wiem czy pozycja na google zależy od hostingu

Na pozycję wpływa prędkość ładowania strony: http://adnews.pl/pozycja-w-wyszukiwarce-zalezy-od-szybkosci-ladowania-strony/ Ale to niewielki wpływ no i oprócz hostingu duże znaczenie na prędkość ma sama strona.

Opublikowano

Hm, dzięki za zainteresowanie, jakby ktoś mógł polecić jeszcze jakiś hosting byłbym bardzo wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...