Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metro 2035

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć czy jest już podana data premiery tej książki w Polsce ? nie wiem czy w Rosji już się ukazała ale grafika okładek itp już jest więc wnioskuję że książka w Rosji została już wydana, a jak w Polsce ? :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

W Rosji wychodzi najprawdopodobniej w grudniu a w Polsce 2013/2014 rok podejrzewam, że I bądź II kwartał 2014.

Źródło wikipedia

Ciekawe czy zrobią kolejną część gry.

Opublikowano

Metro 2035 ma być z tego co słyszałem na podstawie Last light (gry) tak więc nie liczyłbym że na podstawie 35 będzie kolejna część gry :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Metro 2035 ma być z tego co słyszałem na podstawie Last light (gry) tak więc nie liczyłbym że na podstawie 35 będzie kolejna część gry :(

Zostaje jeszcze 34.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale Last Light jest na podstawie Metro 2034.

Sorry za offtop

Niestety nie, bo Last Light nie ma w zupełności nic wspólnego z Metro 2034. Jak już, to 2033, bacząc na np. postacie.

1567846744.png
Opublikowano

Last Light jest kontynuacją 2033, które oparte jest na książce o tym samym tytule. 2034 to całkiem co innego, a książka na podstawie Last Light dopiero powstanie (oczywiście będzie bardziej rozbudowana, historia z gry będzie pewnie stanowiła tylko jeden z wątków).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zostaje jeszcze 34.

moim zdaniem 34 nie nadaje się do zrobienia z tego gry, fabuła nie sprosta oczekiwań graczy a akcja nie jest urozmaicona, jednym słowem nie ma z czego zrobić gry :(

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...