Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobieranie przeciwników - co to ma być ...

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego przy 2/3 meczach, dostaję do gry przeciwko sobie 2x 30 lvl, kiedy ja mam ledwo 24 ? Przez to nie mamy szans w początkach gry, w późniejszej fazie również. Czemu to jest niedopracowane, powinno dobierać mi przeciwników równych levelem.

7szyj1.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ojj, nie popłacz się, ja od 27 levela w każdym jednym normalu platynka i diament :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ja pierdole płaczecie płaczecie bo trafiacie na "lepszych" a weźcie pod uwagę to że możecie czegoś się nauczyć grając z lepszymi, jeżeli wam nie pasuje to grajcie z botami to będziecie mieć różnych skillem przeciwników.

Opublikowano

Dostałeś 30 lvla bo był premade z tym 23. Nie ma co płakać o to bo zauważ, że z lepszymi czegoś się nauczysz, jak chcesz kille zgarniać to polecam boty.

Opublikowano

To przez premade, nie zdziw się jak będziesz grał rankeda na bronzie i spotkasz typa z platynką bo on ma preamde z też typkiem z brązu.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Tak już jest,ciesz się że nie grasz z platynami(czasami na takich lvel'ach się zdarzają),nic z tym nie poradzisz .

Opublikowano

Ojj, nie popłacz się, ja od 27 levela w każdym jednym normalu platynka i diament :D

Gdzie ja napisałem, że płaczę ?

Ja pierdole płaczecie płaczecie bo trafiacie na "lepszych" a weźcie pod uwagę to że możecie czegoś się nauczyć grając z lepszymi, jeżeli wam nie pasuje to grajcie z botami to będziecie mieć różnych skillem przeciwników.

Nie pierdol, bo nie masz czym. Potrafię ogarnąć 30 levele, ale jak mi się trafił 2 razy pod rząd premade 4x 30 lvl, no to sam byś tego nie wygrał :)

Chodzi mi o to, że nie powinno też ciągle dobierać takich meczy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Też ostatnio nad tym myślałem, nawet nie chodzi o moich przeciwników ale ludzi jakich przydziela do mojej drużyny. Co z tego, że linie wygrasz jak reszta leży. Granie z lepszymi uczy, to prawda ale problem w tym, że moi przeciwnicy nie grają dobrze tylko moja drużyna gra źle, może nawet nie to. Zwyczajnie dostaję niskie poziomy do drużyny. Taki stan rzeczy jest w 8 na 10 gier.

Opublikowano

Też ostatnio nad tym myślałem, nawet nie chodzi o moich przeciwników ale ludzi jakich przydziela do mojej drużyny. Co z tego, że linie wygrasz jak reszta leży. Granie z lepszymi uczy, to prawda ale problem w tym, że moi przeciwnicy nie grają dobrze tylko moja drużyna gra źle, może nawet nie to. Zwyczajnie dostaję niskie poziomy do drużyny. Taki stan rzeczy jest w 8 na 10 gier.

Mam to samo, a czasami nawet gorzej. Dostaję do siebie supporta, który nie pomaga mi, lecz tamtym. Grać się da na takie premady, jak jest jeden czy dwa, ale nie da się nic wygrać, jak się ma samych kretynów w teamie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam to samo, a czasami nawet gorzej. Dostaję do siebie supporta, który nie pomaga mi, lecz tamtym. Grać się da na takie premady, jak jest jeden czy dwa, ale nie da się nic wygrać, jak się ma samych kretynów w teamie.

Nawet nie kretynów, tylko ludzi, którzy nie wiedzą jak się poruszać, co dana postać potrafi i jak na nią grać. Zwyczajnie w moim przypadku dostaję uczących się graczy a przeciwnicy idealnie to wykorzystują. Wiadomo, że samemu nie jest się alfą i omegą ale czasami aż ciężko utrzymać nerwy na wodzy.

Opublikowano

Nawet nie kretynów, tylko ludzi, którzy nie wiedzą jak się poruszać, co dana postać potrafi i jak na nią grać. Zwyczajnie w moim przypadku dostaję uczących się graczy a przeciwnicy idealnie to wykorzystują. Wiadomo, że samemu nie jest się alfą i omegą ale czasami aż ciężko utrzymać nerwy na wodzy.

IMO na 25/26 levelu, to powinno już się grać z określoną wiedzą, a nie biegać po linii i spamować, ss, re, feed, afk. To jest monotonne, a Riot nie bardzo to obchodzi, czy gracze są na równi Nas, czy nie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ostatio na 14 lvl trailem na topie vayne platyny ;P odczuwalny byl brak runek ale dalismy sobie rade.;) gralem z kumplamixD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...