Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu

GooDShoT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zgłaszam się z prośba do was ponieważ mam taki błąd :Gdyż spodobał mi się server ravia eu postanowiłem go pobrać i gdy wchodze do gry np.Zaczynam w m1 i właczam mini mape (m) to połowe widać a druga połowa take plamy można to nazwać,Na każdej mapce tak mam,Jeszcze chciałem dodać że gdy wchodze do gry jak sie loguje na moje konto to przy nicku i hasle mam takie czarne kreski,które mi zasłania nick i jak wybrałem juz postać to ładuje mi się ten pasek i też jest jakiś czarnowaty. Pobierałem kilka razy ravie i dalej to samo

prosze o pomoc dziękuje,A pobrał brat na (swoim) kompie to wszystko elegancko mu chodziło.

Opublikowano

Brak wszystkich plików klienta.

Pobierz patcherem raz jeszcze, wszystko, z wyłączonym antywirusem.

Jak nie, to może to być wina karty graficznej (brak sterów lub stara/słaba).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Witam,zgłaszam się z prośba do was ponieważ mam taki błąd :Gdyż spodobał mi się server ravia eu postanowiłem go pobrać i gdy wchodze do gry  np.Zaczynam w m1 i właczam mini mape (m) to połowe widać a druga połowa take plamy można to nazwać,Na każdej mapce tak mam,Jeszcze chciałem dodać że gdy wchodze do gry jak sie loguje na moje konto to przy nicku i hasle mam takie czarne kreski,które mi zasłania nick i jak wybrałem juz postać to ładuje mi się ten pasek i też jest jakiś czarnowaty. Pobierałem kilka razy ravie i dalej to samo 

prosze o pomoc dziękuje,A pobrał brat na (swoim) kompie to wszystko elegancko mu chodziło.

Pokaz syserr w cliencie :-) . Masz sterowniki? Watpie aby tp byla wina clienta..
Opublikowano

Witam,zgłaszam się z prośba do was ponieważ mam taki błąd :Gdyż spodobał mi się server ravia eu postanowiłem go pobrać i gdy wchodze do gry np.Zaczynam w m1 i właczam mini mape (m) to połowe widać a druga połowa take plamy można to nazwać,Na każdej mapce tak mam,Jeszcze chciałem dodać że gdy wchodze do gry jak sie loguje na moje konto to przy nicku i hasle mam takie czarne kreski,które mi zasłania nick i jak wybrałem juz postać to ładuje mi się ten pasek i też jest jakiś czarnowaty. Pobierałem kilka razy ravie i dalej to samo

Z każdym privem tak masz ? Pobierz clienta jakiegoś innego serwera i zobacz czy występuje tam ten sam błąd. Jeżeli tak to niestety ,ale karta graficzna do wymiany.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Brak wszystkich plików klienta.

Pobierz patcherem raz jeszcze, wszystko, z wyłączonym antywirusem.

Jak nie, to może to być wina karty graficznej (brak sterów lub stara/słaba).

no,spoko dzisiaj pobiore od nowa,z wyłaczonym antivirusem.

Opublikowano

Aktualizacja Driverów.

Offnij Firewalla i Antyvira.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...