Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFERUJE] PEŁNE STRONY WWW | PLIKI SERWEROWE | GRAFIKE

Davtona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha, bardzo rozsądne. To poczekajmy jak ja wyciągnę twoje błędy. A zresztą ci ja się mam dziwić? 5 minut nie odpisywałem i już z płaczem na MPC poleciałeś.

Opublikowano

Aha, bardzo rozsądne. To poczekajmy jak ja wyciągnę twoje błędy. A zresztą ci ja się mam dziwić? 5 minut nie odpisywałem i już z płaczem na MPC poleciałeś.

Po prostu jeżeli masz spamować mi pod każda ofertą bez żadnego dowodu to sobie odpuść bo pajacujesz ;)

Opublikowano

http://screenshooter.net/1331157/mmqwtun

http://screenshooter.net/1331157/qqyhtbc

Posiadasz do tej strony prawa mówisz? wiesz, że jakbym Ci wytoczył sprawę to byś się nie wypłacił...

Lepiej myśl dzieciak zanim coś zrobisz...

Ta strona należy do mojego serwera shain.pl i na ten serwer została zrobiona. Dałem za nią 1,7k.

Edit:

Jesteś gościu pajacem i do tego paserem.. jeśli wiesz co to słówko znaczy.. Gdyby mi się chciało to bym Cie zgłosił ale mi się nie chce i lepiej się módl aby mi się nie zachciało..

Na marginesie to nie wiem jak MPC forum pozwala na paserstwo u siebie na forum...

Opublikowano

Potwierdzam,

Prawa do strony shain.pl posiada Hooltras,
Natomiast ta ostatnia strona to nieudolna przeróbka strony azmal.pl do której ja na wyłączność mam prawa.
Proszę moderatora o kasacje tematu i zrobienie coś z tym paserstwem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Potwierdzam,

Prawa do strony shain.pl posiada Hooltras,

Natomiast ta ostatnia strona to nieudolna przeróbka strony azmal.pl do której ja na wyłączność mam prawa.

Proszę moderatora o kasacje tematu i zrobienie coś z tym paserstwem.

Pozdrawiam

ja nie uzywam Twojej grafiki do tej strony jak i skryptów . ss Twojej strony jest z serwera www.dreikon.pl który używa Twojej grafiki a wcale nie ma do niej praw bo tą strone kupił za 100zł od kogoś z dziurami których sam narobiłeś. a co do Ciebie hooltrass udowodnij mi że posiadam tą samą strone jak Ty i z tymi samymi skryptami. Bo sam używam skryptów TEJLIEGO pod te strony. Pozdrawiam Was panowie :)

@ USUNIETY NAPIS ZE STRONY WATERNOX. - BTW TO NIE PASSERSTWO BO NIE SPRZEDAJE PRAC ZIELSKA TYLKO PODOBNY UKŁAD STRONY Z INNĄ NIEBIESKĄ GRAFIKĄ I INNYMI SKRYPTAMI ( NIE TYMI DZIURAWYMI ZIELSKA ) JAKA BYŁA NA WWW.CAVIS.PL :) / jedyne co mam od Ciebie to układ strony oraz wymiary grafiki.

Opublikowano

ja nie uzywam Twojej grafiki do tej strony jak i skryptów . ss Twojej strony jest z serwera www.dreikon.pl który używa Twojej grafiki a wcale nie ma do niej praw bo tą strone kupił za 100zł od kogoś z dziurami których sam narobiłeś. a co do Ciebie hooltrass udowodnij mi że posiadam tą samą strone jak Ty i z tymi samymi skryptami. Bo sam używam skryptów TEJLIEGO pod te strony. Pozdrawiam Was panowie :)

@ USUNIETY NAPIS ZE STRONY WATERNOX. - BTW TO NIE PASSERSTWO BO NIE SPRZEDAJE PRAC ZIELSKA TYLKO PODOBNY UKŁAD STRONY Z INNĄ NIEBIESKĄ GRAFIKĄ I INNYMI SKRYPTAMI ( NIE TYMI DZIURAWYMI ZIELSKA ) JAKA BYŁA NA WWW.CAVIS.PL :) / jedyne co mam od Ciebie to układ strony oraz wymiary grafiki.

Nie wiem kto to TEJLII ale spoko... i wystarczy mi, że używasz mojej grafiki:)

Jednak się wybiorę i to nie pierwszy raz:) Nie wiem kim jesteś ale pewnie już słyszałeś, że lubię to robić i już z jednym takim cwaniakiem jak Ty się rozprawiłem.

Więc do zobaczenia... :)

Już nie postuje bo to bez sensu. Zbieraj kasę, zbieraj^^

PS: i wystarczy mi filmik z tego tematu, który już zdążyłem nagrać...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jednak się wybiorę i to nie pierwszy raz:) Nie wiem kim jesteś ale pewnie już słyszałeś, że lubię to robić i już z jednym takim cwaniakiem jak Ty się rozprawiłem.

Pozdrawiam.

a gdzie używam Twojej grafiki ? strona www.dreikon.pl nie jest moja tylko TRUE a zrobiłem ssa jaki to ma układ i jak wygląda z przykładową grafiką a tejli to administrator fallence. Nigdzie Twoja grafika nie została użyta w tym temacie oprócz na ssie ze strony dreikona :) pozdrawiam !

@ jeżeli nie pasuje Ci ss z grafiki Twojej strony który zamieściłem w temacie to poświęcę swój transfer i wrzuce z moją grafiką i przykładowym skryptami aby potwierdzić że to nie są skrypty Twoje (ew.Zielska) .

Opublikowano

Ja sie staram juz o stalego bana dla tego pasożyta.

konkurencja czy coś ? pasożytem nazywaj sobie kolegów a nie mnie. oferte kasuje :)

Opublikowano

Pozdrawiam.

cześć, napisz pw, mam coś co może cię zainteresować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...