Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA

Chudy43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem to w tym dziale bo poniekąd jest to związane właśnie z cs'em który jest na platformie steam (a nie mialem pojecia w jakim innym temacie napisac). Nie wiem co to za "TECHNOLOGIA" ale ja i moi inni koledzi w jednoczesnym momencie dostalismy wiadomosci na steam od jakiegos AdminSteam. (nie mielismy go w znajomych i go nie znalismy...) steampoweredgifts.esy.es wlasnie z takim linkiem gdzie wybieralo sie gre itp itd ze niby darmowo... nie bede sie teraz uzalal ze przez moja glupote zajebali mi konto steam ale chcialbym ostrzec szanownych forumowiczów o tej właśnie stronce aby uważac i nie podawać za wszelką cenę danych do konta podałem nawet złe haslo do emaila a i tak mi go ukradli... mniejsza... Rozsyłajcie jak mozecie ten steampoweredgifts.esy.es link aby juz nikt nie dal sie nabrac bo te (przepraszam za wyrazenie) SKURWYSYNY bogacą się tam tym jak (...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...