-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
CyanGP
CyanGP
Witam. Opowiem całą historie od początku.
Kupiłem grę Dead RIsing 2, zainstalowałem ją... Instalacja przebiegła dobrze. Gra się włączyła. Po włączeniu gry wyskoczyło że trzeba zalogować się do Games For Windows Live. Tak tez zrobiłem. Po zalogowaniu wyskoczył komunikat o tym że jest dostępna aktualizacja. Okej... Pobrałem i zainstalowałem aktualizacje. Trzeba było zrobić restart gry. Dalej po aktualizacji GFWL chcę odpalić grę i wyskakuje BŁĄD/CRASH o treści Coś tam coś tam Dead Rising 2 NIE ODPOWIADA. I nie da się nic zrobić. Podobnie gdy chce sie WŁĄCZYĆ Windows Live Marketplace... Wyskakuje BŁĄD POŁĄCZENIA.. SPRAWDŻ POŁĄCZENIE Z INTERNETEM ITD ITP.... A więc w czym problem? Nie mogę połączyć się z serverami Windows Live. Przed i po aktualizacji nie mogę się zwyczajnie zalogować do GFWL lecz gdy nie zaaktualizuje GRA SIE URUCHAMIA lecz nie moge się zalogować bo trzeba zrobić UPDATE GFWL.. Można grać tylko w trybie SINGLEPLAYER...
Proszę o pomoc ponieważ męczę się z tym dobry tydzień oraz instalowałem 2-3 inne systemy i nic nie pomogło...
NA INNYM KOMPUTERZE PROGRAM DZIAŁA!
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.