Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy pójdzie itd..

xFifekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem nowy na forum, a nawet przyznam się, że te konto założyłem tylko dal tego tematu :) Otóż tak, nie chcę o sobie za dużo mówić, ale może będzie Wam wtedy łatwiej. Mam 13 lat i mam komputer z komunii, nie wymienię go do czasu liceum, który dostanę od rodziców i już mam upatrzony model lapka, chyba, że wy powiecie jak lepiej złożyć kompa. Ale nie o to, chodzi mi czy na takim kompie:

Intel Core 2 Duo

Nvidia gts 250 1GB

4gb RAM

pójdzie mi bf4 na niskich a w rozdziałce, no nie wiem najmniejszej jakieś się da?

A to drugie pytanie czy model laptopa

Levono Y580 wystarczy, aby gry które wyszły i wyjdą poszły na nim na medium, już mi nie chodzi o ultra ;) A jak nie to pomóżcie mi złożyć komputer do mniej więcej 3000 zł (jak będę oszczędzał to mógłbym uzbierać ze 1000 zł przez 3 lata, bądź więcej, wiesz konkretny fundusz to 3500 zł. :) Chyba, że macie jakieś lapki za tyle, które pocisną nadchodzące gry na medium? :>

Tak wiem, mam do tego jeszcze 3 lata, ale ja już wolę się ubezpieczać (chyba ,że wyjdą nowe procki, karty itd.. to wiecie)

z góry dziękuję! :)

Opublikowano

Siemka, jestem nowy na forum, a nawet przyznam się, że te konto założyłem tylko dal tego tematu :) Otóż tak, nie chcę o sobie za dużo mówić, ale może będzie Wam wtedy łatwiej. Mam 13 lat i mam komputer z komunii, nie wymienię go do czasu liceum, który dostanę od rodziców i już mam upatrzony model lapka, chyba, że wy powiecie jak lepiej złożyć kompa. Ale nie o to, chodzi mi czy na takim kompie:

Intel Core 2 Duo

Nvidia gts 250 1GB

4gb RAM

pójdzie mi bf4 na niskich a w rozdziałce, no nie wiem najmniejszej jakieś się da?

A to drugie pytanie czy model laptopa

Levono Y580 wystarczy, aby gry które wyszły i wyjdą poszły na nim na medium, już mi nie chodzi o ultra ;) A jak nie to pomóżcie mi złożyć komputer do mniej więcej 3000 zł (jak będę oszczędzał to mógłbym uzbierać ze 1000 zł przez 3 lata, bądź więcej, wiesz konkretny fundusz to 3500 zł. :) Chyba, że macie jakieś lapki za tyle, które pocisną nadchodzące gry na medium? :>

Tak wiem, mam do tego jeszcze 3 lata, ale ja już wolę się ubezpieczać (chyba ,że wyjdą nowe procki, karty itd.. to wiecie)

z góry dziękuję! :)

Na najniższych ustawieniach graficznych powinno pójść, choć musisz liczyć się z przycięciami jak na taki sprzęt.

Za 3500zł można złożyć super sprzęt stacjonarny, na którym pograsz w BF4 na wysokich.. daj sobie spokój z laptopem.

Po pomoc odnośnie składania sprzętu odsyłam:

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Na następny raz użyj tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/1058732-czy-battlefield-zadziala-na-moim-komputerze-sprawdz-tutaj/
Opublikowano

Dobrze, przepraszam. :) Już tutaj nie napiszę tematów ;) A może Ty byś pomógł mi złożyc? :) Albo byś złożył i dał link? :D

Nie chciałem Ciebie urazić, tylko informuję, że jest od takich spraw specjalny temat.

Co do składania komputera, napisz temat w dziale, który podałem.

Ja Ci mogę doradzić, ale specjaliści również Ci pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...