Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer MiniGames

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o serwerze MG? 100- 150 slotów, dobra maszyna. Mini Gry:

VampireZ

TNTRun

SkyWars

Splegg

Parkour

TheWalls

Polecajcie gry ;)

Opublikowano

100+ slotów to według mnie za mało. Powinieneś dać min. 200 na start. Mógłbyś dodać Quake, OITC oraz HideAndSeek

Dodam. Nie spodziewam się tłumu na początku.

Opublikowano

ja bym racze nie stawiał na ilość slotów a na ram i procek, bo jeśli będzie 200 slotów a parametry nie odpowiednie to serwer utraci graczy w mgnieniu oka

Opublikowano

@Up2

Te serwery cieszą się bardzo dużą popularnością, więc na start na pewno będzie wiele osób. Wystarczy stworzyć dobrą reklamę na MPC. Można też zareklamować się u jakiegoś YT'bera

1394047278-U990178.png

Opublikowano

powiem tak ciężko jest rozkręcić taki serwer, a jak gra z 20 osób to lipa trochę, rób ale na start proponuje 100-150 slotów + takie skromne areny bo grałem na 1 minigejmsach gdzie arena kalambur wielka na 50 osób a graliśmy w 7 ;c

CO do minigier to OBOWIĄZKOWO :D :

# hide'n seak ( epicka zabawa jak z kumplami graliśmy wczoraj xD )

# kalambury

# survival games

# blitz sg

# paintball

# taka gra nie mam pojęcia jak się nazywa - masz mape i kolorowe wełny w podłodze, w eq na pasku masz 9 wełny i ci losuje kolor i na taki musisz stanąć a po jakimś czasie mapa opada i zostaje tylko ten kolor

# też coś jak paintball 2 drużyny czerwona i niebieska - strzelacie w siebie z łuku lub klasa z mieczem, na start budujecie sobie bunkry z wełny o tych kolorach i później w trakcie gry jak zabijesz przeciwnika twoja połowa przesuwa się o 1 klocek na ich

Jak coś mogę pomóc z serwerem ;p

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

PB będzie HnS będzie. Areny dość małe bo sam takie preferuje. Co to BlitzSG? Co powiecie na nazwę McMg?

Wy się wypowiadajcie a ja idę zacząć pracę ;)

Opublikowano

kackicraft XDD

nazwa jest najmniej ważna, ważne by serwer był piękny ;3 blitz sg mają na serwerze mysg, taki youtuber jak minecraftblow nagrywa to albo live robi, takie jakby ulepszone sg ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...