Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Angielski]Przetłumaczcie ;)

Vipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witaj Justyna!
Niedawno wziąłem udział w zawodach piłki nożnej. Całkiem dobrze graliśmy. Było słonecznie i ciepło. Byliśmy zmotywowani do gry i pewni, że zwyciężymy. Jednak przeciwnicy byli silniejsi. Żałuję, że nie potrenowałem więcej przed meczem. Moglibyśmy wygrać, gdybym w ostatniej minucie wbił gola. Od dzisiaj zamierzam trenować codziennie. Nauczyciel powiedział, że weźmie nas na siłownię i bieżnię. Może wygramy za rok. Co słychać u Ciebie, dalej uprawiasz sporty ekstremalne? Opisz!
Przyjaciel XYZ

Przetłumaczcie mi to na angielski, z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Hi Justyna!

Recently, i took part in football competitions. We played it pretty well. It was sunny and warm. We were motivated to play and confident that we will win. However opponents were stronger. I regret i didn't train more before the game. We could win if i would score a goal in last minute. From today i am going to workout every day. The teacher said, he will take us to the gym. Maybe we will win next year. What's up with you, do you still do extreme sports? (tu sądzę, że miało być odpisz)

please reply!

Your friend XYZ

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...