Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Umiejętności na dragi 3 i 4 gwiazdkowe

T3ND3R3VVET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam! Chciałbym się dowiedzieć czy umiejętności na dragi 3 i 4 gwiazdkowe można zdobywać w pakietach z umiejętnościami wyścigowymi (tego za 1000 Sb) lub z losowych pakietów (te za 60,000 IGC). Co byście mi doradzili w szybkim zdobyciu owych umiejętności? Jak coś to korzystam z flpr bota (nie wykluczam innych) jak i mogę wydać pare złotych. :)

Opublikowano

Używaj Pursuit bota lub FLPR bota i kupuj pakiety za 60k.Nie wydasz SB a zdobędziesz skile na dragi,i to nie najgorsze.Może ci to trochę zająć,gdyż żadko te skile lecą.

Opublikowano

Cześć wam! Chciałbym się dowiedzieć czy umiejętności na dragi 3 i 4 gwiazdkowe można zdobywać w pakietach z umiejętnościami wyścigowymi (tego za 1000 Sb) lub z losowych pakietów (te za 60,000 IGC). Co byście mi doradzili w szybkim zdobyciu owych umiejętności? Jak coś to korzystam z flpr bota (nie wykluczam innych) jak i mogę wydać pare złotych. :)

Uzupełniając wypowiedź przedmówcy takie umiejętności możesz też zdobyć zwiększając serię diamentów lub po wygraniu wyścigu w trybie wieloosobowym.

Mimo wszystko odradzam kupna pakietów za SB, wg. mnie to wydawanie kasy bez sensu, lepiej już dozbierać na jakieś porządne autko.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Pakiety za 60k, a nie lepiej te za 100 ? Jaka jest różnica pomiędzy nimi, bo z opisów za dużo nie wynika

Z pakietów za 60k można dostać standardowo powerupy i umiejętności do wozów.

Z pakietu za 100k lecą powerupy i części tuningowe do wozów, ale bardziej opłaca się kupno pakietu za 60k, bo łatwiej trafić z niego lepsze umiejętności do wozów, choć też trzeba mieć dużo szczęścia.

Co i tak nie zmienia faktu że za 100k trafienie dobrej części graniczy z cudem.

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie czy umiejętność "Ważniak" (zwiększenie mocy nitro) jest przydatna na dragach?

Nie, na dragach działają tylko umiejętności dragowe.

Opublikowano

Używaj Pursuit Bota za zarobioną kase kupuj pakiety za 60k bardzo sie opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...