Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Transfer

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 30 lvl i przenosze sie na NA .. mam ten sam username jak sie loguje bo juz mam na nim konto a chce przeniesc swoje z EUNE na nie to wtedy Username jak sie loguje mi zmieni czy co? a propo dlaczego mi kasuje dywizje jak gralem na Eune a przenioslem inne konto do rosji to dlaczego stracilem wszystkie punkty i nie mam dywizji?

sry ze chaotycznie

...

Opublikowano

1. W sprawie loginu napisz do supportu, inaczej Cie nie przeniesie :C

2. Zagraj 1 rankeda, wrzuci Cie do ligi zależnie od Twojego MMR.

a ile sie czeka az ci support odpisze? a propo to jak jest sie na wysokim MMR to da mnie do wyzszej dywizji niz bylem?

...

Opublikowano

Ja jak się przenosiłem to zmienił mi się login i summoner name (jak to kupiłem to mi się wyświetlilo okienko gdzie to ustaliłem) ale to było rok temu

b_560_95_1.png

Opublikowano

na chuj się do rosji przenosiłeś?

to bylo na innym koncie ktorego nie uzywam od dawna.... chcialem sprawdzic cos i tyle

@up: od kiedy NA to rosja?

Ja jak się przenosiłem to zmienił mi się login, ale to było rok temu

mu chodzi o to ze na drugim koncie sie przenosilem ale chcialem wtedy tylko cos sprawdzic

...

Opublikowano

a ile sie czeka az ci support odpisze? a propo to jak jest sie na wysokim MMR to da mnie do wyzszej dywizji niz bylem?

Różnie. Może Ci odpisać w 6h, a może w tydzień, wszystko zależy od nich.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...