Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Village map

Arkblon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to nasza pierwsza mapa. Każda wasza podpowiedź będzie przez nas respektowana w dalszej budowie następnych map. Troszku krytyki też się przyda ;).
Stworzona przez: Arkblonable & MarttiniX

Screeny:
Nie zaktualizowane!

exjs.png

csb2.png

p28x.png

Koordynaty: x: -314, y: 79, z: 244

DOWNLOAD:

OPIS AKTUALIZACJI:

Wersja A:
- Zmieniono niektóre drogi, by były po łuku;
- Zmieniono materiał w budynkach strażniczych w porcie;

----------------

Na mapie znajduje się świątynia, w której jest mały adventure.
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, mam ochotę się zagłębić w tą mapkę. Świątynia może być wisienką na torcie całości. Czas zwiedzania! :D

Pozdrawiam

Nciaryth

Opublikowano

ogółem fajnie wygląda, ja osobiście nie robił bym nic z desek junglowych -strasznie brzydkie.

Jeśli będziecie robić kolejną mapę tego typu to proponuję teren - pustynia typ mapy - westernowe miasteczko coś takiego :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

fajnie też mogło by wyjść taka wioska ala zamek otoczona drzewami albo maja fosa lub murkiem :)

Ogólnie jest fajna i jeszcze fajniej się spaliła jak uderzył w nią piorun :)

Opublikowano

fajnie by było jak byście przerobili ścieżki tak by nie zakręcały pod kątem 90 stopni, ale były łagodniejsze, oraz żeby nie używać samego cobblestone, tylko żeby były też takie lekkie luki po rogach i użyjcie gravelu

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Przepraszam za nieodpisywanie.

@refi350

Dziękujemy za podpowiedź. Postaramy się to zmienić, nanosząc poprawki najprawdopodobniej w tym tygodniu.

@hoopek_10, @Sante Muerte

Budowa nam zajęła ok. 1 tydzień(2 tygodnie licząc z długimi przerwami).

Opublikowano

Wg. mnie za dużo drewna :P Lepiej nie używacie desek dżunglowych, a ścieżki tak jak wyżej nie róbcie pod kątem 90 stopni tylko bardziej po łuku i robi je z cobble, gravelu i dirta z tymi krzakami :)

tenor.gif

Opublikowano

Upiększ drogę, bo wygląda strasznie, Postaw coś a'la pomnik, jakieś małe wysepki kwiatów. Zrób most nad rzeką. Chatę górnika i drwala w lesie ścieżki do nich. I dużą farmę o polu 1 ha.

Jakoś tu pusto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...