Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej MMORPG na mojego kompa

Gnypek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 6 latach grania w Metina się nudzi... Czas zakończyć tracenie czasu na tą grę i pogranie w co innego . ;p

Poszukuje jakieś fajne gry mmo/mmorpg/mmofps (odpada lol, cs;p) na moje drewno :

CPU : intel core 2 6400 2x 2,13GHZ, 3gb ram ddr 2, grafika zintegrowana 256mb (Ale ciągnie jakieś stare gry;d)

moje wymagania nie są zbyt wygórowane, żeby to miało dobrą fabułę i najlepiej po Polsku, ale z Angielskim problemu by też nie było.

­graphic.png

Opublikowano

Last Chaos

Silkroad

Runes Of Magic

ROM wydaje się być czymś ciekawym, zagram ;p

Jeszcze jakieś propozycje? walić do oporu bo nudy jak cholera.

­graphic.png

Opublikowano

Rappelz

WOW

Ty chyba nie czytałeś specyfikacji mojego sprzętu xD

256 integra na wowa? xD

­graphic.png

Opublikowano

To ja moze zapropozuje i ladnie opisze :) Allods online i RoM sa to gry bardzo rozbudowane,mozna robic w niej mase rzeczy, rozbudowany system rzemiosla itp w Allods mozesz tworzyc wlasne buildy, rozdawac pkty w statystyki itp ale jest malo dynamiczne pvp podobnie w RoM. jezeli lubisz dynamiczne gry to polecam Cabal Onine, na kazdym kompie pojdzie, bardzo ladna animacja skilii. swietne pvp jak i dungeony, jesli lubisz gry mass pvp z duza iloscia klas to polecam goraca Lineage 2

Opublikowano

Nostale

Grafika nie podobna do metina ale reszta dosyć

Tylko z tą różnicą że na metinie masz:

4 klasy x max. 6 skili = 24 skille

A w nostale

Do 15 lvla i 20 profy poszukiwacz przygód

Potem masz do wyboru

Woj, Mag, Łuk

I jeszcze dodatkowo są karty w które możesz się zamieniać ( Co daje chyba 10 skilli na karte a taka jedna klasa ma więcej niż 6 kart )

Jeden minus jest taki że trzeba bić profesje

Opublikowano

RoM ściągnięte - zainstalowane - za słaba grafika ....

I żeby nie było - jak podajecie tytuły to prosiłbym o takie, by szły na starszych układach graficznych (Drewnianych)

­graphic.png

Opublikowano

RoM ściągnięte - zainstalowane - za słaba grafika ....

I żeby nie było - jak podajecie tytuły to prosiłbym o takie, by szły na starszych układach graficznych (Drewnianych)

to graj kurwa w tetrisa albo kup lepszy sprzet bo najlepsze gry wszechczasow tobie nie pasuja

Opublikowano

to graj kurwa w tetrisa albo kup lepszy sprzet bo najlepsze gry wszechczasow tobie nie pasuja

Hahahah? RoM najlepsze gra wszechczasów? Przecież w to się grać nie da! Bez wydania min 400 zł nawet się expić na wyższych lvl nie da.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Hahahah? RoM najlepsze gra wszechczasów? Przecież w to się grać nie da! Bez wydania min 400 zł nawet się expić na wyższych lvl nie da.

pewnie na wiekszym lvlu to dla cb max 35 a i kilka lat temu gra byla jedna z najlepszych i nadal jest :) znajdz mi druga tak bardzo rozbudowana gre, pozatym mozna kupowac gemy za kase z gry :)

Opublikowano

pewnie na wiekszym lvlu to dla cb max 35 a i kilka lat temu gra byla jedna z najlepszych i nadal jest :) znajdz mi druga tak bardzo rozbudowana gre, pozatym mozna kupowac gemy za kase z gry :)

Za kasę gry? Za te marne grosze? HAHA! Sory ale aby móc coś poważnego kupić za kasę z gry musisz farmić 24 na dobę. I nie, nie jest to dla mnie max 35 bo grałem bardzo długo w RoM'a. I są teraz o wiele lepsze gry od tego.. Np Cabal, shaiya i wiele innych starych nadal trzymających się mmorpg. Widać że ograniczasz się tylko do już dawno zniszczonego RoM'a. Teraz w RoMie musisz ostro grać, i nie mowa tutaj o miesiącach a o latach aby osiągnąć tyle, co osoba która wydała na grę min 300zł.

Nie widzę sensu grać w tą grę, ponieważ trzeba wydawać cholendarne ilości naszej cennej i zarobionej (w moim przypadku bo większość od rodziców bierze zamiast samemu się wysilić...) ja nie mam zamiaru wydawać gotówki za którą mogę sobie iść do kina lub na inne rozrywki. Za kasę jaką musisz wydać na RoM'a możesz sobie kupić paręnaście porządnych gier np - Sacred 1 i 2, różne częsci gothica (powyżej 3 nie polecam...) a nawet gry od świetnej serii The elder scrolls, tak wiem że lekki oftop, ale tak się jakoś zaczęła dyskusja.

@Główny wątek - Ja ci mogę z czystym sercem polecić cabala, rappelz lub shaiye. To są naprawdę dobre gry które nadal się dobrze trzymają.

Opublikowano

Panowie, to nie temat do dyskusji.

Dyskutujcie na PW.

No tak, przepraszam :D.

@ Top. Jutro startuje jeszcze CBT Royal Quest więc jeżeli chcesz możesz jeszcze dzisiaj się do niej zapisać

http://royalquest.pl/

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po 6 latach grania w Metina się nudzi... Czas zakończyć tracenie czasu na tą grę i pogranie w co innego . ;p Poszukuje jakieś fajne gry mmo/mmorpg/mmofps (odpada lol, cs;p) na moje drewno : CPU : intel core 2 6400 2x 2,13GHZ, 3gb ram ddr 2, grafika zintegrowana 256mb (Ale ciągnie jakieś stare gry;d) moje wymagania nie są zbyt wygórowane, żeby to miało dobrą fabułę i najlepiej po Polsku, ale z Angielskim problemu by też nie było.

buahaha i ty to nazywasz drewnem?? żebyś ty moje drewno zobaczył to byś sie popłakał;)

Opublikowano

co wy pierdzielicie WoW na luzie pójdzie na gorszym gram i jest git

- LoL ci Pójdzie

- Gunz tylko polecam grę na priv Universe Gamers Gunz (mogę cie nauczyć k-style jak będziesz chciał)

- Aika Online jak zbierzesz ekipę do gry to gra się fajnie, samemu przynudza expienie :P

- Lineage 2 pójdzie ci na luzie

- World OF Tanks pójdzie ci też

Jeśli chcesz pograć w coś starszego to napisz mi na gg: 20888865 ;)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

sory że piszę tu ale nie wiem jak dodać nowy post na tym forum.. więc zaczynam:

szukam gry mmorpd 3d/2d na drewnianego pc tzn procek mam dobry, ram 512 karta graficzna (shader model poniżej 2.0) ..... nie będę się wypowiadał;) grałem w Metina, na różnych serwerach niby się nie cieło ale o dt/dc/wo i o innych rajdach mogłem zapomnieć chodzi mi o grę o niskich wymaganiach i żeby była po polsku i mnie wciągnęła i miała clienta max 1,5gb bo neta też mam z lodówki.

grałem już:

shayina-te tryby gry... i utraty postaci na trudnym..

Talisman online- wolę gry non target.

Last haos-nie odpala mi pisze że jakis wirus...ale grałem kiedyś i jest nudna trochę.

4story- to nie była gra tylko jakiś pokaz slajdów;) (przez moje drewno)

Kal online-czegoś mi w niej brakowało ale miałem 0 lagów.

Knight online-jak wyżej.

Rise of metin-szybko się nudzi przez lagi...

Perihelion-takiech gier nie lubię.

to chyba wszystkie gry w które grałem interesuje mnie gra wyłącznie mmorpg najlepiej po polsku ale w ostateczności może być po angielsku. Proszę o szybką odpowiedz na pw lub pod tym postem i niechce propozycji typu Tibia. Z góry dzięki za pomoc.

PS: jak macie pisać odp. typu ,,kup nowego kompa/ściągnij najnowsze sterowniki(bo takie mam),, to nic nie piszcie;)

Opublikowano

Co do Allods Online to nie jestem pewny czy mu pójdzie ale z pewnością polecam spróbować Lineage 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...