Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autorski Plugin Gildie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankieta odnośnie autorskich gildii, jestem w ich posiadaniu :)
Wtedy podam wszystkie dane
dotyczących tego pluginu:
- permissions, komendy,
download i skan
itp. :D

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Posiadasz nasz plugin na gildie, czyli każda próba udostępnienia zgodnie z prawem będzie zgłaszana a temat powinien lądować do kosza. Jeżeli nie jesteś autorem tak owych gildii to nie masz prawa ich udostępniać bez naszej zgody.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Tych pluginów i skryptów jest już stanowczo za dużo. Jak wyróżnia się czymś od pozostałych, możesz przedstawić, jak nie ma nic szczególnego, to sobie daruj.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Osobiście to nie jest ten plugin

Posiadasz nasz plugin na gildie, czyli każda próba udostępnienia zgodnie z prawem będzie zgłaszana a temat powinien lądować do kosza. Jeżeli nie jesteś autorem tak owych gildii to nie masz prawa ich udostępniać bez naszej zgody.

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Mieliśmy 2 rodzaje pluginów to nie ma znaczenia. Więc jeżeli nie jesteś autorem nie masz prawa go udostępnienia.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Kolega, ma racje, wystarczy skrawek ich pluginów, i możesz zaprosić rodziców na komisariat :)

giphy.gif

Opublikowano

Tych pluginów i skryptów jest już stanowczo za dużo. Jak wyróżnia się czymś od pozostałych, możesz przedstawić, jak nie ma nic szczególnego, to sobie daruj.

Gildie by FUSH... RLY?!

dsa

Opublikowano

Jeżeli udostępnisz plugin, a nie jesteś autorem, a twórca nie dał jednoznacznej zgody na udostępnienie, to temat znajdzie się w koszu. Jednak, jeżeli jesteś autorem pluginu możesz go udostępnić

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wlasnie jak kolega xCrysiSx mowi nie masz praw do pluginu mojego i xCrysiSx jak go udostepnisz sprawa zostaje automatycznie zgloszona :>
Ps:Myslisz ze jak ci kolega DarkIwanek wyslal plugin to masz do niego prawa?On go ma od nas poniewaz byl jednym z wlascicieli na serwie...

Opublikowano

Wlasnie jak kolega xCrysiSx mowi nie masz praw do pluginu mojego i xCrysiSx jak go udostepnisz sprawa zostaje automatycznie zgloszona :>

Ps:Myslisz ze jak ci kolega DarkIwanek wyslal plugin to masz do niego prawa?On go ma od nas poniewaz byl jednym z wlascicieli na serwie...

Lecz już nie jest, i nie był autorem pluginu. wychodzi na to że samo przechowywanie go dłużej niż 48h na komputerze jest karalne ;)

giphy.gif

Opublikowano

Tyle że piszę, że to nie ten ich plugin -.- Chodzi mi o mój mtGuild.

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Nie kłócicie się bo to nic nie da. Danelow podaj ten plugin Dzięki :)

Tak tak, a potem będą pretensje , że ktoś pozwał kogoś, i jaki to on zły, proszę o zamknięcie tematu, oraz zbanowanie osoby która go otworzyła..

giphy.gif

Opublikowano

Tak tak, a potem będą pretensje , że ktoś pozwał kogoś, i jaki to on zły, proszę o zamknięcie tematu, oraz zbanowanie osoby która go otworzyła..

Spokojnie. Masz tutaj link nawet do postu z tymi gildiami :)TUTAJ

Ciężko jest żyć lekko..

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...