Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas gry

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą po tym update jak grałem, to podczas grania wyrzuciło mnie do windowsa i wyskoczył taki błąd:

post-962895-0-93776300-1386773625.png

Potem "plik przestał działać" może ktoś wie z jakiego to powodu ?

Opublikowano

Błąd pamięci RAM, brakło jej dla gry.

Wyłącz wszystkie aplikacje w tle systemu i wtedy spróbuj.

Chodzi o to, aby pamięć zajmował jedynie system i Battlefield.

Zobacz też czy zadziała na niskich ustawieniach.

Opublikowano

Witam! Mam to samo!!!Wszystko chodziło cacy do momentu aktualizacji gry.Teraz gra rozłancz sie już po 2-3minutach a czasami po 5 -10 sekundach.Wyczyściłem cashe i inne śmieci zrobiłem reinstalke programu i mam to samo.Chyba będzie trzeba czekać do następnej aktualizacji.W spomnę tylko że mam system XP...Może zainstalować windows 7??? Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam! Mam to samo!!!Wszystko chodziło cacy do momentu aktualizacji gry.Teraz gra rozłancz sie już po 2-3minutach a czasami po 5 -10 sekundach.Wyczyściłem cashe i inne śmieci zrobiłem reinstalke programu i mam to samo.Chyba będzie trzeba czekać do następnej aktualizacji.W spomnę tylko że mam system XP...Może zainstalować windows 7??? Pozdrawiam!

Tez mam XP ale jako tako da rade grac

tylko ze mi jak wywali blad gra sie minimalizuje i mam raport o bledzie ktorego nie zamykam a klikam na gre w pasku.

Opublikowano

Za chwilę ma być zastosowana łatka na te problemy za ok 15 minut także w chwili zastosowania poprawki znowu client gry będzie się aktualniał.Przed tym fixem zalecam wyczyszczenie cache bf-a.

Opublikowano

Za chwilę ma być zastosowana łatka na te problemy za ok 15 minut także w chwili zastosowania poprawki znowu client gry będzie się aktualniał.Przed tym fixem zalecam wyczyszczenie cache bf-a.

Chodzi o te Battlefield Play4Free/mods/main/cache

czy Play4FreePlay4Free/WebCache

Opublikowano

Wczoraj wywalilem to 1 i nic nie dalo :D

dzieki

Nmzc mi już się nowa wersja clienta pobrała i zainstalowała idę więc po testować .

Opublikowano

Po testach stwierdzam,że już dawno na takiej super wydajności nie grałem fajnie dobrze się strzela z broni brak jakiś lagowych odrzutów z broni czy opóźnień strzałów itp

Mam nadzieje,że taka jakoś się utrzyma,że aż glupie germaniki musieli bugować i wchodzić w ściany budynku ...że można pierdolca było dostać za takie coś,bo ich nie było widać,a cię zabijali lecz nie dałem się im i na 2 rundzie po wybijałem z niezłym wynikiem co zaczeli wyzywać od cheaterów i innych nie wiadomo jakich rzeczach na temat Polaków...

Opublikowano

Zaraz sprawdzę czy rzeczywiście działa :D

@edit NIE no lagi mam teraz i nie da sie grać po tej łatce.. !!

@edit2 teraz wgl mi nie działa, jak wchodzę w grę to jest tylko białę tło i napis BFP4F :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...