Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj u nas w szkole było losowanie w klasie, każdy każdemu ma kupić jakiś prezent do 2 dyszek. Wylosowałem akurat dziewczynę. Podajcie jakieś propozycje co można jej kupić. Myślałem nad jakimś pluszakiem oraz kwiatkami i jeszcze czymś, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Za propozycje like.

Posty typu kup jej dildo, wibrator, itp będą zgłaszane, bo to żałosne :D.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

LoL, kwiaty na święta ?

Przecież to nie jest prezent na taką okazję :)

Biżuteria ;D Ja tam zaszalałem i coś koło 50 zł w aparcie jakąś zawieszkę kupiłem, wiesz jaka radość była ?

Opublikowano

Ja również jestem za pluszakiem. ;)

Poza tym możesz kupić w Rossmanie czy Naturze zestaw świąteczny za 12,99 (Jest tam balsam do ciała, krem do rąk, żel pod prysznic itp.) :D

Do uzupełnienia prezentu możesz kupić jakiś dezodorant, lakier do paznokci.. No i oczywiście, aby osłodzić jej święta jakąś czekoladę ;)

standard (1).gif

Opublikowano

Moze jakis perfum? albo zestaw kosmetykow do 20zl i np do tego czekoladowego mikolaja ;__;

Opublikowano

kwiaty, film, książkę

Kwiaty na Mikołaja? :D

Daj zdecydowanie jakiegoś pluszaka, tylko postaraj się znaleźć coś innego niż miś, bo to oklepane xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja również jestem za pluszakiem. ;)

Poza tym możesz kupić w Rossmanie czy Naturze zestaw świąteczny za 12,99 (Jest tam balsam do ciała, krem do rąk, żel pod prysznic itp.) :D

Do uzupełnienia prezentu możesz kupić jakiś dezodorant, lakier do paznokci.. No i oczywiście, aby osłodzić jej święta jakąś czekoladę ;)

Ten zestaw jest dobry :D

To ten zestaw, jakiś pluszak i czekolade?

Może być? :).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ten zestaw jest dobry :D

To ten zestaw, jakiś pluszak i czekolade?

Może być? :).

Jak najbardziej ;)

standard (1).gif

Opublikowano

Nie kupuj jej PLUSZAKÓW! Dziewczyny mają tego od groma. Same nam w klasie mówiły ostatnio (tylko nie kupujcie nam pluszaków bo mamy ich pełno).

Biżuterii do 20 dyszek to jej nie kupisz no chyba, że jakieś kolczyki, które znajdują się najczęściej przy kasach w H&M, New Yorker, C&A, Carry itp :D

Pomyśl nad jakimś znaczącym i drobnym prezentem, bo dobrej książki i płyty za 20 zł też nie kupisz.

Pzdr : )

Opublikowano

no wibrator za 20 dyszki niestety nie kupisz xD ale moim zdaniem jakiś mega sweet pluszak zestawik perfum czekoladę no i piękną kartkę świąteczną ;d

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Nie kupuj jej PLUSZAKÓW! Dziewczyny mają tego od groma. Same nam w klasie mówiły ostatnio (tylko nie kupujcie nam pluszaków bo mamy ich pełno).

[...]

Pzdr : )

Jeden w tą czy w tą, nie zaszkodzi.

Zestaw wyżej naprawdę dobry na prezent.

Pluszaczek + kosmetyki + coś na osłodę.

Może lekko przekroczyć 20zł, ale czego to się nie robi :)

Opublikowano

ja dziewczyna to na pewno coś do kuchni, np łańcuch czy jakiś garnek albo fartuch, możesz też bardziej romantycznie podejść i kupić książkę kucharską

Opublikowano

Kurde, rok temu jakiś gość chciał, żeby mu ułozyć wiersz dla dziewczyny, teraz się o prezenty pytają.

Wiersz będzie lepszym rozwiązaniem. Laski na to lecą- serio. Lepsze niż gitara- serio.

Opublikowano

Jeśli jest Belibers, Directioner albo Kwiatonator to kup jej jedą z ich płyt.

Jest belibers niestety :/

Mama mi kupiła słodkiego pluszaka, kupi słodycze, i jakiś perfum, czyli w sumie tych 2 dych nie wydałem i mogę jej kupić coś jeszcze :D

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Daj jej koszyk tam wsadz moze pluszaka jakies zawieszki i jakis zestaw lakier do wlosow/paznokci jakis szampon :_:

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...