Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polece ci Nokie Lumie 520

Cie jebło lumie to najgorszy szajs jaki jest .

moim zdaniem ace 2 bardzo dobry wybór 2 rdzeniowy procek 1ghz 768ram wystarczy ci na pewno ;d

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Cie jebło lumie to najgorszy szajs jaki jest .

moim zdaniem ace 2 bardzo dobry wybór 2 rdzeniowy procek 1ghz 768ram wystarczy ci na pewno ;d

Hmm szajs? dlaczego tak uwazasz? mam ja od roku i dobrze sie sprawuje.

Opublikowano

opinie kolegów na temat lumi sam miałem kupować ale skierowali mnie jednak na andka i teraz mam s plus i nie żałuje ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Ace 2 nie ma procka 1GHz. Poza tym Ace 2 nie można podkręcić. Samsung Galaxy Advance będzie bardzo ok. Bardzo dobry wyświetlacz SAmoled 4 cali z rozdzielczością 480x800, sporo RAM'u i typowy dla tego typu telefonu ze średniej półki procesor który jest dobry. Większość gier będzie na nim śmigać.

Opublikowano

Ace 2 nie ma procka 1GHz. Poza tym Ace 2 nie można podkręcić. Samsung Galaxy Advance będzie bardzo ok. Bardzo dobry wyświetlacz SAmoled 4 cali z rozdzielczością 480x800, sporo RAM'u i typowy dla tego typu telefonu ze średniej półki procesor który jest dobry. Większość gier będzie na nim śmigać.

Jednak cena jest już bardzo bardzo bardzo zawyżona..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...