Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] -=| Pluginy serwera X-HARD |=-

Risen.  

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Krótko i na temat, bo nie mam zbyt dużo czasu. Udostępniam Wam pliki serwerowe z serwera X-HARD, który istniał jeszcze niedawno. Grało naprawdę sporo osób (100-150) więc część na pewno zna ten serwer.

Udostępniam, ponieważ wiele osób mnie o to prosiło, bo podobały im się pliki,

a mi są już bezużyteczne. Tworzymy od kilku tygodni coś zupełnie innego, nowego, a te pliki na dzień dzisiejszy dla mnie są o kant dupy rostrzaś jak to nazwał Jodi, bo umiemy napisać już 3 razy lepsze rzeczy, ale wiem, że wiele osób uważało to za pliki z kosmosu, więc łapcie.

Żadnego spisu pluginów, ani hiper prezentacji nie ma, bo nie mam czasu.

Powiem tylko, że jest sporo ciekawych skriptów, ogólnie wszystko fajnie wygląda. :-)

Od razu mówię, że są to same pluginy, bez uprawnień

DOWNLOAD :

KLIKNIJ, ABY SIĘ PRZENIEŚĆ!

SKAN :

KLIKNIJ, ABY SIĘ PRZENIEŚĆ!

Miłego korzystania, każdy serwer, który będzie na tych

plikach może zostać dodany poniżej (jego IP), jeżeli

właściciel wyrazi taką chęć.

Pozdrawiam,

Risen.

Mgnd.png

Opublikowano

Ile jeszcze tych tematów zrobisz ??? Ja mogę wszystkim dać te pliki bo już je od dawna mam.... A ty tylko zakładasz nowe tematy i konta wyjdź kurwa .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ile jeszcze tych tematów zrobisz ??? Ja mogę wszystkim dać te pliki bo już je od dawna mam.... A ty tylko zakładasz nowe tematy i konta wyjdź kurwa .

Aby była jasność osoba, która wstawia te pliki, to nie Avaterys, ktoś się jawnie podszywa. :-)

Ja osobiście nie mam nic przeciwko, aby te pliki były udostępnione, bo są zwyczajnie słabe, głównie poprzez SKRIPT'y, które są mocno zasobożerne i idiotycznie napisane... Możecie korzystać! ;)

Jednakże przestrzegam, że to nie jest moje konto i osoba się pode mnie zwyczajnie podszywa. Było już kilka takich kont, wszystkie były banowane.

Niemniej jednak jeżeli ktoś nie ma pomysłu na własny nick i pragnie robić z siebie idiotę niech zakłada kolejne konta, tylko nie chcę sytuacji, że ktoś mnie utożsamia z tym gimbusem nie mającym pomysłu na własny nick.

Pozdrawiam,

Avaterys <prawdziwy...>.

Opublikowano

Oj avaterysku, podobno X-HARD był na zajebistych pluginach i nie było na nim ani jednego skryptu? ;x

A tu widzę, że 80% serwera oparte jest na skrypcie. ;x

Opublikowano

Oj avaterysku, podobno X-HARD był na zajebistych pluginach i nie było na nim ani jednego skryptu? ;x

A tu widzę, że 80% serwera oparte jest na skrypcie. ;x

Gdzie Ci tak kurwa pisałem? Chyba tylko w Twojej głowie.

Mówiłem, że następny projekt będzie wykonany 100% na pluginach, bo są zwyczajniej lepsze i ich się uczę aktualnie, a nie jakieś durne skrypty.

Przedstaw dowód, gdzie powiedziałem, że na X-HARD są same pluginy, oferuję 100zł przelew na konto bankowe w nagrodę + odtańczę Ci na kamerce taniec erotyczny.

//Jeszcze raz przestrzegam przed tym człowiekiem, który wstawił te pluginy. To nie jestem ja, ktoś się po prostu podszywa, więc nie radzę ufać tej osobie. ;-)

Opublikowano

Ciekawe. Zaraz temat nabije 2 tys. wyświetleń bo zobaczą nick Risen. Serwer na samym otwarciu był zgrieffowany przez KoMaR-a więc paczka jest denna.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Aby była jasność osoba, która wstawia te pliki, to nie Avaterys, ktoś się jawnie podszywa. :-)

Ja osobiście nie mam nic przeciwko, aby te pliki były udostępnione, bo są zwyczajnie słabe, głównie poprzez SKRIPT'y, które są mocno zasobożerne i idiotycznie napisane... Możecie korzystać! ;)

Jednakże przestrzegam, że to nie jest moje konto i osoba się pode mnie zwyczajnie podszywa. Było już kilka takich kont, wszystkie były banowane.

Niemniej jednak jeżeli ktoś nie ma pomysłu na własny nick i pragnie robić z siebie idiotę niech zakłada kolejne konta, tylko nie chcę sytuacji, że ktoś mnie utożsamia z tym gimbusem nie mającym pomysłu na własny nick.

Pozdrawiam,

Avaterys <prawdziwy...>.

Kto Ci na gadał że skrypty obciążają serwer bardzo mocno ?

giphy.gif

Opublikowano

Ciekawe. Zaraz temat nabije 2 tys. wyświetleń bo zobaczą nick Risen. Serwer na samym otwarciu był zgrieffowany przez KoMaR-a więc paczka jest denna.

No racja , ale serwer był rozwalony przez głupotę właściciela ponieważ ten Komar gówno potrafi :)

xD

Opublikowano

czy wy ku*wa za każdym razem musicie krytykować ?! Jak byście chodź raz mogli odpuścić sobie zbędne komentarze... jak chce udostępniać to niech udostępnia ja mam w to wy*ebane. Jak sie wam nie podoba to zostawcie komentarz dla siebie i pozwólcie innym korzystać bez zbędnego pier*olenia bo Napier*alacie na siebie jeden na drugiego nie wiem po jakiego ch*ja.

00440007007955004297.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...