Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] osób do pomocy w stawianu gry travian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam domene hosting, i wgrywam pomału pliki, tylko potrzebuje pomocy do tworzenia tej gry bo samemu to się zamęcze, a chce by to był jeden z większych prywatnych serwerów .

Opublikowano

Witam, posiadam domene hosting, i wgrywam pomału pliki, tylko potrzebuje pomocy do tworzenia tej gry bo samemu to się zamęcze, a chce by to był jeden z większych prywatnych serwerów .

@ZbawcaPL - dziękuję ,poprawiłeś mi humor na dziś :D

Do tworzenia gry? Chyba do jej edytowania chciałeś powiedzieć. Jeśli zainstalowanie gry jest dla ciebie problemem to zrezygnuj już teraz.

Jeśli jednak przeszedłeś przez ten skomplikowany proces wypełniania danych i klikania dalej to możesz z powodzeniem kogoś szukać choć po takiej ofercie wątpię byś jakiegoś debila znalazł.

Nawet jak znajdziesz to i tak nie będzie to dobry prywatny serwer bo widać to już po twoim poście jak bardzo ci na tym zależy.

Stawiam ,że masz kilkanaście lat, 20 złotych w portfelu ,i wynagrodzenia za pracę nie oferujesz.

Z kolei skoro mówisz "bo samemu to się zmęczę" to wiedz ,że ja np. piszę sam grę 2D czyli najtrudniejsza wersja gry ("egzekfo" z 3D (nie wiem jak się to poprawnie pisze :D)) i mimo ,że mam w cholerę pracy to nie narzekam.

Opublikowano

ok, a powiesz mi co ten problem oznacza :

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/traviang/public_html/install/include/constant.php on line 193

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niezły zawodnik ambitny na pewno ale to do sukcesu nie wystarczy, ale lubię takich fachowców jak to już pisał ktoś na górze Humor idzie porawić czytając taki bzdury :D

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...