Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Pie***le brąz

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://imageshack.com/a/img96/8150/ajgv.png

gg

80 farmy w 10 min, 170 w 20 - a potem to nawet farmic sie nie dalo bo kurwa mam 4 deathy a moj team 45 deathow lacznie.

mialem 1:0 na midzie jako ez, zniszczylem go farma, co mi z tego, poszedlem afk na koniec bo sie wkurwilem jak graves mial 18:2 staty i farme prawie jak ja potem.. poszedlem afk na 7 min bo sami chcieli. (normal ale jednak wkurwić się można)

Opublikowano

Nie wiem jak w brązie można przegrać, to tylko świadczy o braku skilla, jak boostowałem kolege to miałem przegranom raz na 20 gier... z brązu III do silver V.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem jak w brązie można przegrać, to tylko świadczy o braku skilla, jak boostowałem kolege to miałem przegranom raz na 20 gier... z brązu III do silver V.

Ale przegrałeś, to świadczy o twoim skillu:D

BRAK

Opublikowano

Ale przegrałeś, to świadczy o twoim skillu:D

No ta 1:20 myślę że to dobry rezultat, jeśli tam ci nieraz wyjdą po 2/3 z gry bo myślą że już jest koniec xD

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

O manamune na Gravesa, why not. Btw o co się tak dusisz jak to był normal? A jak to był poziom brązu to easy do wygrania więc nie wiem w czym problem?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

moge Ci wycarrowac konto jak chcesz, musisz zrozumiec ze tam sie nie liczy farma farmic umei kazdy glupi tam sie wbijasz na 1 lvl z niebieskim potem lee sinem i zabijasz ...

Niebieskim potem beka xD

Grasz champami pokroju Veigar i wygrywasz wszystko.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

2 apc, 2adc, 1 mele adc. Nie mieliscie tanka enemy miało easy win 5 papierów... A ten graves to jakaś lama jak on mógł mieć tak dobre staty ?!

Opublikowano

Normal, brak junglera, jedynie Karma to bardzo ciekawy pick, a reszta gunwo. W ogóle jakim prawem robiłeś Ezreala pod AD skoro Ty mid? Miałbyś moim zdaniem większy burst niż Graves więc mógłbyś spokojnie carrować..

Pamiętam rankeda jak grałem na midzie Ezrealem to już w 5 minucie miałem bodajże 3/0/1 bo ukradłem enemy junglerowi reda.

Ale ten SS w sumie nam pokazuje co zrobił riot :) Zreworkował Heimera, że jest op ścierwem (tylko na linii) a potem to jest szczerze gównem bo jak wywali R+W to praktycznie dużo nie zrobi no chyba, że nafeeduje. Piszę to z doświadczenia bo grałem 5 Diana vs 5 Heimerów i z początku Heimery na linii nas cisnęli, a potem to nie mieli czasu na R+W.

Opublikowano

Hahahah jaką ja mam bekę z tych ssów z brązu. Hahahaha
Nic nie zrobisz, ja dziękuje systemowi, że nie wylądowałem w brązie... a mogłem bo miałem 6/4
Trzeba pickać coś a'la Orianna czy coś, żeby cały teamfight rozmieść. Jak grasz Ezikiem i tylko stoisz i strzelasz Q no to nie liczyłbym na wygraną
Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...