Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] darmowy transfer do rosji

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa lagi takie jak na eune? Jak nie to ide

Nie ma bo sam gram.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

granie na rosji = premade 10 latkow

W brązie tak <3

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Jak nie ogarniasz gry i jesteś w brązie to polecam do Rosji tam największe c&oty za przeproszeniem grają spokojnie brązy wbiją tam gold jak nie lepiej.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

jak napiszesz do supportu " ktos mi ukradl konto i przeniósł na inny serwer "" to ci zwrócą

gadasz serio? ;p

Opublikowano

Sa lagi takie jak na eune? Jak nie to ide

lagi nie wystepuja

jak napiszesz do supportu " ktos mi ukradl konto i przeniósł na inny serwer "" to ci zwrócą

sprawdza ip i tyle nic z tego nie bedzie

Poszedłbym, ale nie będe umiał się z nimi dogadać :C

racja, angielski tam jeszcze nie doszedl

­

Opublikowano

gadasz serio? ;p

rosjanie sa uncarryble.. ,ozesz sie nafedowac jak chces.. a i tak przegrasz ... zadnego warda nie stawiaja.. zadnego enemy ma darmowe barony.. wgl bulidy z dupy.. uncarryble.. i chuj

Opublikowano

Zaraz zobaczę bo dla beki przeniosłem sobie konto na oceanie a tam 400 pingu to chociaż

jakichś putinów małych pocisnę ;x

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Już wszystko jasne. Ruski płakali na forach, że chcą na swój serwer to dali im możliwość przejścia na swój serwer. Dobre posunięcie, bo 80% trolli to właśnie "ruski" =>

Jestem zadowolony.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

wiecie czemu na rosji nie ma lagów ? bo ja wiem mam tam konto z bety; bo nikt tam nie gra na normala blinda czeka się ok. 1:50 a na drafta to już kurw* wgl 8 min , aram 2 min etc.

Gra się jako tako ale jak ogos wyzwiesz to chuj wie ale oni już wiedzą że jestes Polakiem :P

Dzisiaj drugiego smurfa tam przenioslem zeby zobaczyc jak rankedy ida i się zdziwiłem :D

Wycerowałem gre Tariciem na suporcie ;D staty 7/1 a moja druzyna anwet sie nie skarżyła ale nie flejmiła że support im gre caruje

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

wiecie czemu na rosji nie ma lagów ? bo ja wiem mam tam konto z bety; bo nikt tam nie gra na normala blinda czeka się ok. 1:50 a na drafta to już kurw* wgl 8 min , aram 2 min etc.

Gra się jako tako ale jak ogos wyzwiesz to chuj wie ale oni już wiedzą że jestes Polakiem :P

Dzisiaj drugiego smurfa tam przenioslem zeby zobaczyc jak rankedy ida i się zdziwiłem :D

Wycerowałem gre Tariciem na suporcie ;D staty 7/1 a moja druzyna anwet sie nie skarżyła ale nie flejmiła że support im gre caruje

super jedna gra ci się udała i co? człowieku zobaczysz później, będziesz płakał z jakimi noobami grasz i w ogóle będziesz kurwił na wszystkich.

z początku zawsze jest super, ktoś się przeniesie z westa na east to jest super, ale po jakimś czasie jednak jest chujowo xD

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...