Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Loga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc czemu jak chce wejsc do gry to wywala np "??????????????????????????" i w syserr takie cos:

1211 09:23:09629 ::  CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 4059

1211 09:23:10009 :: CreateFromMemoryFile: Cannot create texture

usunalem z item_list id z tej lini to znow kolejna linia problem itd jak naprawic to ? bo chcialbym normalnie wejsc do gry a nie zeby wywalalo ;d

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Masz jakieś złe tekstury "Cannot create texture" dodawałeś w ostatnim czasie jakieś bronie /zbroje? To pousuwaj wszystkie linijki z błędami z item_list.txt albo wgraj działające tekstury.

Zbieram +

Opublikowano

Spróbuj całkiem wywalić tą broń z clienta, czyli model, teksturę i wszystkie wpisy. Jeśli dalej nie chodzi to może coś innego jeszcze dodałeś co powoduje błąd? (może jakieś mapy, bo często z nimi sypie takie błędy)

PS. Co do item_list i tego błędu: jeśli używasz Notepad++, odpal sobie podgląd znaków (że będzie ci pokazywało taby, spacje itp.), przejdź na koniec tej linii, w której masz błąd i usuń spację. Niby taki banał, ale u mnie np podziałało, bo miałam to samo i też długi czas nie wiedziałam, co to może być :D

7u31.png

Specjalista
Opublikowano

No to usun ta broń. Tektury tej broni są zryte. A coś game wali?

Jak może mu game walić jak to po stronie clienta coś nie tak jest ?

Top,usuń wszystkie wpisy i pliki tej broni,lub sprawdź czy tekstura nie jest zjebana lub nie ma przypadkiem 0Kb.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...